Yardım Dileyenlerin Yardımcısı

Pa, 03/01/2021 - 10:14

Allah‘ın dininde bana yardım edecek kimse yokmu!

İmam Hüseynin Aşura gününde binlerce kişilik zalim bir ordu karşısında tek başına kaldığında dile getirdiği bu feryat sesleniş hiç şüphesiz büyük Şehit Hacı Kasımın hayatında lebeyke dönüşmüş ilahi bir ayetir. O Aşura mektebinde İmam Humeyni ve İmam Hamanei‘nin rehberliğinde yetişmiş İslam inkılabının serdarı İmamı Zamanın naibi İmam Hamanei‘nin Alemdarı olmuştur.    

O mazlum ve mustazafların milletini sormadan tüm varlığıyla yardım diliyenlerin yardımına koşmuştur.  Bu yüce amelde gösterdiği gayretle ilahi rızaya mahsar olmuş şehadetle kutsanmıştır. Selam olsun  ona  onun sevdiklerine, mücadelesine, davasına ve hedefine.

Tüm Ehlibeyt dostlarını derin bir kedere boğan 3 aralık gecesi büyük bir tufan koptu yeryüzü makbelerine sığmayan yüce bir ruh beraberindeki mümin kardeşleriyle gökyüzüne kanat çırptı.

Kudüs orduları komutanı Hacı Kasım Süleymani Haşdi şabi başkanı Ebu Mehdi El Mühendisi ve beraberindeki 2 dava arkadaşıyla resmi bir davet üzere gittiği ırakta bağdat havalanının yakınlarında günümüzün en habis yönetimi büyük şeytan Amerika ve diğer müstekbir mütefiklerinin yardımıyla aracı hedef alınarak kendine düzenlenen bombalı suikast sonucu yüce şehadet makamına ulaştı

Bu olay dünya basınına ulaştığında herkes adeta dondu şok oldu. Haberin teyit edilmesi için defalarca soruldu ancak her defasında tekrarlanan hakikat Hacı Kasım ve arkadaşlarının teröristlerin başı şeytan Trumpın emriyle  şehit edildiğiydi. Dünya buna inanmakta güçlük çeksede acı hakikat Hacı Kasım‘ın teröristlerin terör saldırısıyla şehadete kavuşmuş olmasıydı .

Düşmanın böylesine korktuğu karşısına çıkma cesareti gösteremediyi Serdar Süleymani sadece İslam coğrafyasının değil dünya halklarınında büyük kahramanı gönül dostu olmuştu. Bu yüzden düşman yok oluşunu onun varlığında görüp onun erdemlerini hedef almış  böylesi kaleş bir saldırıya başvurmuştu.

Çünkü Zülfükar nişanına  sahip olan aslan yürekli Hacı Kasım zalimleri al aşağı eden cephenin kalbinde düşmanları bozguna uğratmakla kalmayan dahiane siyasetiyle onların karanlık pilanlarını bozan, cehrelerini teşir eden tüm dünya halklarına Amerikan emperyalizminin ejdarhayi başlarını siyonizm gövdesi üzerinde mustazafları yutmak için binbir ağzından mazlum kanı damladığını bu zalimlerin bu vahşilerin önünde durulabileceğini engerek misali başına başlarına rahmen boğazının tutulabileceğini bizzat göstermiştir.

Hacı Kasım büyük şeytan Amerikanın ve siyonist atasının kibirli başını azmiyle cesaretiyle İmam Hüseyin‘den aldığı ilhamla ayaklarının altından ezmiştir, velev ki bu habis varlık henüz ölmemiştir ama yenilmez ve ölümsüz olmadığı tüm yeryüzü halkları için aşikar olmuştur.

O yıllar yılı nerde kendine ihtiyaç duyulursa orada olmuştur, bulunduğu her cephede mustazafların uyanmasını ve haklarına sahip çıkmasını sağlamıştır. İran’da, Bosna Hersekte, Azerbeycanda, Irakta, Kürdistanda, Yemende Afganistanda, Filistinde Suriyede ve 33 günlük savaşta Lübnanda Hizbullahın yanında siyonist israil ve onları koruyan tüm müstekbir güçlere karşı Bedir savaşını direnişin azizleriyle gercekleştirmiş.

Bu zafer Tağutun sonunu büyük yenilgisini haber verirken, mümin mustazaflarada Fethun Garip fetih yakındır müjdesini vermiştir. Onun Kudüs orduları komutunlığı sadece bir ünvan değil ilahi bir ayet olarak onun hayatında Allah‘ın dininde yardıma dönüşmüştür.  

Hacı Kasım Suriye işgal Ahzap savaşında kilit rol oynamıştır, artık bu gün herkese malum olmuşturki bu savaş kamufılaş edilmiş üçüncü dünya savaşıydı siyonizmin  buyunduruğuna girmeyi büyük şeytanın kulu olmayı red eden Suriye hükümeti İran İslam devriminin yok edilmek istenmesinde Filistin işgalinin siyonistler tarafından gerçekleştirilmesinde birlik olmayıp engel oluduğu için hedef seçilmiştir.

Amerika tarafından kurulan siyonislerce aylığı verilen ve müttefiklerince her türlü destek sağlanan  İŞİD terör ordusu tağut müstekbirlerin müslüman munafıklarlada birleşerek Muhammedi islamı yeryüzünden silmek için meydana sürdükleri şeytan ordusudur. Hacı kasım bu orduyu yenilgiye uğratmıştır, düşmanın yıkmak istediği  Suriye setinin yıkılmaması için bizzat cephede savaşmıştır.

Bu uğurda Hz Zeyneb‘in ve diğer haremlerin muhafazası için binlerce genc şehit olmuştur. İslam kullanılarak Allahu Ekberle islamın başı bir kez daha kesilmek istenmiştir. Hacı Kasım bu yüzden Hüseyni alemdar olarak meydana cıkmış mücadele vermiştir.

İzin vermemiştir bir kez daha İmam Hüseynin bedenine kılıçlar yetişsin, bir kez daha İmam Hüseyin meydanda yanlız kalsın. Bizim ve çocuklarımızın başılarını kesip onlardan bir dağda yapsalar seni asla yanlız bırakmayacağız biz Ehli Küfe değiliz ey Hamanei Rehberim demişdir. Hacı Kasım bu İmanla yüce ruhla meydana adım attığında hiç bir cephede hiç bir tekfirci grup onun karşısında duramamıştır, adını duymak bile düşman birliklerinin dağılmasına neden olmuştur.

Düşmanın hayelerini korkunç bir kabusa çeviren Hacı Kasım oluşturduğu direniş sayesinde düşmanı zelil rusva etmiştir. İnsan avlayan işgale beslenen caniler Hacı Kasıma duydukları bu kinden dolayı terör edilmesini emr etmiş ölümü karşısında  sevinç çığlıkları atmışlardır. Mustazaf ve mazlumlarda ona duydukları derin sevgi ve muhabbet saygıdan dolayı  nale çekip sine vurmuşlardır. Dünya belkide ilk defa bu kadar bariz iki hizbe ayrıldı. Kasım Süleymaninin şahadet haberi şafağın gecenin siyah zülmetini aydınlatmasıyla zalimlerin karanlık namert vahşi yüzlerini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Paramparca olmuş bedenler savrulmuş azalar et parcaları uzağa atılmış Hacı Kasım‘ın mukkades elli bir Cuma günü hemde ırakta hemde davet  edilmişken aleme sulh umut adaleti taşırken sakanın Ebul Fazıl Abasın mazlumuyeti Hacı Kasımla bir kez daha  tekrar edildi görülmemiş bir vahşetle tanınmayacak kadar parcalanmış savrulmuş bedenlerle ve sanki bir el ilahi korumayla muhafaza edilerek. Şehadet tacını takmaya gelen meleklere selam verirken İmam Zamanın o elli tutmasıyla aziz şehiten Rehberine direnişe müminlere  selam vaad olarak geriye bırakılmıştı.

Hacı Kasımın dağ-ova, köy-köy şehir-şehir ve memleket-memleket aradığı şahadet sonunda ona ulaştı .

O azizin yıllar yılıdır şahadet için döktüyü gözyaşlarının bereketiyle İmam Hüseyinden 14 asır sonra Aşura vakası ilahi bir ayet olarak yeniden vuku buldu. Eğer insanlar bu olayı tefekkür ederlerse kendi zamanlarının Yezidi, Firavunu ve Nemrudu tağut gücü büyük şeytan Amerika ve onun işbirlikçilerine karşı Hacı Kasımın Muhammedi dinin bekası için bombaların hedefi olan aziz varlığıyla pak kanıyla Hüseyni kıyam bayrağını yeniden dalgalandırdığını kesinlikle gürürler. 

Hiç şüphesiz safları ayrıştıran bu bayrağın etrafında toplanan her birey her topluluk Aziz olacaktır ve bu bayraktan kopan he kes zelil olacaktır. Hakın ve batılın çehresi Allahın Azizi Hacı Kasımın şahadetiyle ilahi bir rahmet olarak tüm yeryüzü insanlarına sunuldu. 

Meleklerin avuçlarına damlayan Hacı Kasımın aşk gözyaşları Ehli Beyte tevesüle rabinin yüce katına o azizin yükselmesine vesile oldu. Ondan geriye İmam Hüseynin izzet bayrağı Ebul Fazlın vefası Zeynebi Kubranın zalimlere karşı kıyamı  ondan geriye gurur iftıhar aşk yolu direnişin şehadetin ölümsüzlük nuru kaldı. Ondan geriye nihayi zaferin inanların olacağı ilahi vaadi yakini kaldı .

Selam olsun Seyyidi Şühedanın Aziz askeri Şehid Hacı Kasım Süleymaniye ve tüm aziz şehidlere  .

 

Kevser Şimşek



Yeni yorum ekle