Gençliğinin Kemaletinde Bir İnkılap

Cu, 08/02/2019 - 14:26

Sevinç ve gururla şafakta 10 günü yaşadığımız bu mukaddes günlerde tüm taaruzlara karşı 40 yıl boyunca direniş göstererek kadim olmuş İmamı Zaman’ın devletinin sancağı açılmıştır. Mustazaflar ayaklanmış ve müstekbirin karşısında cephelerini belirlemişledir. Halk katmanları İmam Humeyni rehberliğinde inkılabi bir eylemle tezahur etmiştir. Ey dünya mustazafları kalkın ve gasp edilmiş haklarınızı alın sedası Horasan’dan başlayarak bütün dünya coğrafyalarında yankı bulmuştur. Uyanışla gelen bir direniş bu gün dünden dahada güçlü olarak müstekbir sistem ve düzenleri sekteye uğratıp zelzele ve kabus hayatı yaşatmaktadır.

Tağut cephesinin sıcak savaş ekonomik ambargolar olmak üzere günlük soğuk savaş her türden sanal saldırı va karalamalara karşın Velayet güneşinin gün be gün manada ve maddede yükselerek karanlıkları aydınlatıp sevgisizlikten soğumuş gönülleri islamın merhametiyle ısıtıp kendine çetiğini görmekteyiz.

Bu inkılap 40 yıldır düşmanın hilelerine kanıp tağutun amelerine hizmet eden sınır komşularının dahi egemenliklerinin garantörü olmuştur. Kendi coğrafyasında tüm inançlar güven ve emniyet içerisinde inanç ve hayatlarını idame ettirirken müstekbir cephe bu adelet ve sevgi yönetimi karşısında cinet geçirmektedir.

Bu gün dahi medeniyet çağı dedikleri bu çağda yeryüzünü kana bulayıp insanlığı en olmaz zulümlere uğratanlar bu zulüm ve ifsata karşı, karşılarında bu inkılabı ve bu inkılabın hak perest taraftarlarını bulmuşlardır. Aynı zamanda ezilen muztazaflarda koruyucular ve müdafacılar olarak bu inkılaba tabi olanları bulmuşlardır.

Budan dolayı rahatları bozulan sömürgeci Vampirler cinayet ve sömürüleri karşısında itiraz eden bu inkılabın Velayet sistemini yıkmak için tüm imkanlarını seferber etmiş bulunmaktadır.

Kendi bekalarını Velayet devletınin yok olmasına bağlayan büyük şeytan siyonist israil ve münafık hamileri dermansız derde yakalanmış bulunmaktalar. Bir kaç ayı görmez dedikleri inkılap artık kırk yaşını kutlamada ve milyonlar bu inkılabı canlarından aziz görmekte.

İmam Hüseyne aşık bir milletin Hüseyni ilkelere İmam Humeyni şahsında biatı ve bu biatın bu günde devamı tağutu şiddetle kahr etmektedir.

Bu mukaddes nuru söndürme hayaliyle niceleri helak olup gitmişken niceleride sinelerinde bu ateşle yanıp yanıp tükenmekteler. Onlar yıllar yılı ingiliz islamıyla sömürdükleri müslümanların islam inkılabının bereketiyle Muhammed’i islamı tanımayla gönülü mazlumiyeti red edip mustazaflık kimliğini kabul etmeyişleriyle tuzaklarının boşa gitmesinden dolayı kahr olmuş bulunmaktalar, sürekli hakla çatışmaları bu depresif piskolojidendir

Kibirle kendini başkalarından üstün görenlerin ve hata diğerlerini insan olarak görmeyenlerin karanlık bakışlarıyla nuru görebilmeleri elbete imkansızdır. Onlar ancak yarasalar misali ışık ve nurdan kaçarlar taki hakkı-batılı karıştırıp yapay bir ışık din oluştururlar, kimi zaman bu ingiliz islamı olur kimi zaman ise ılımlı modern islam olur. Bu maskeyle biz islahcılarız derle taki Allahu Ekberle dinin başını keserler, kurtarıcı olup müslüman ülkelere fikri taruzlarla gelip can, mal, kültür ve inançlarını bu yolla gasp ederler. İşte İmam Humeyni bu noktada büyük bir rehberdir, Muhammedi dini ‘la şerkiya la ğerbiya ila islamıyla’ şiarıyla hakım kılmıştır, inananlar onda Peygamberi Ekremin yaşam ilke ve idealerini, İmam Ali’nin hükümet ve adaletini ve İmam Hüseynin teslim olmama izzet ve asaletini müşahede etmişlerdir.

İmamın rehberliğinde mustazaf bir halk tüm halklara ayağa kalkma çağrısı yapmıştır hakka dayanarak hak talep etmek zulüm etmemeyle yetinmeyip zulüm olunmayada razı olmamak ilkesini bu ümmete kazandırmışlardır

Bu inkılabın zaferi ve bakiyeti Velayet müessesedir, düşmanın tüm çabalarını yok olmasıda Velayet sayesindedir. İmam Humeyni islam bedenlerinin üzerinden alınmış olan Velayet başını yeniden yaşam vucudunun üzerine koymuştur ve bunun adını Muhammedi islam koymuştur.

Bu gün İmam Ali Hamanei rehberliğin de inanan müminlerin koruduğu Velayet tağuti taruzlara karşı dura bilen yegane sistemdir, azatlık yollun hür insanların hür toplumların yegane recetesidir. Büyük imamın ve bu yolda şehit olan azizlerin ruhu şad olsun İmamı Zaman’la daha nice nice 40 yıllara.

 

Kevser Şimşek



Yeni yorum ekle