ŞEYTAN ÜÇGENİNDE EZİLEN İNSAN

Sa, 07/03/2017 - 14:53

ŞEYTAN ÜÇGENİNDE EZİLEN İNSAN

Kapitalizim, siyonizim ve sosyalizim üçkeninde kıskanca alınmış ezilmekte insan! Tarihin her sayfasını çevirdikçe bir üçken var tam sayfanın ortasında!. Değişmez bir kanun sanki yine aynı şey yazılmakta tarihin sayfasına, kan gözyaşı var yine ortadoğuda!. Niçin diye sorarsan tarihin sayfasına, cevap verecektir sana, çünkü İsrailin gayrimeşru devletinin ihtiyacı var müslümanın ve insanlığın kanına, oluk gibi akıtılıyor ümmetin kanını Amerikancı müslümanın eliyle, hayat veriyor İsrail'e döküldükçe ortadoğuda kan!.

Evet! Hayat oldukça dramatik ve ezilmekte insan; vicdanlar titriyor vicdanı olan, sokaklarda kalmış çocuklar, hanımlar ve yaşlı dedeler, kimlerdir bu cinayetleri işleyenler? Sormaya gerek yok, Amerika, Türkiye ve Sauudi Arabistan'dır zaten olmaz ki bir başka!. Kırmızı telefon bağlantısı var beyaz saraydan aksaraya, aksaraydan bağlantı var kraliyet sarayına, müminler var bu üçkenin hedefinde, beslenmek istiyorlar dökmüş oldukları İslam'ın kanıyla, İslam dünyası ve insanlık seyirci kalmıştir işlenmekteki cinayete, yoksa insanlıkmı ölmüş, ses çıkmıyor hiç kimseden! Nerde’ise hak verecekler müslümanın kanını dökmekte olan Allah’ın dininin düşmanlarına!.

Bir reçete yazılır Washinton'dan Suudi Arabistan’la ve Türkiye'ye, şu kadar kana ihtiyac vardır ivedilikle, çünkü verilecektir can çekiştirmekte olan İsrail'e, yükseldikçe Velayet makamından ilahi ses, kan kayıbına uğruyor İsrail kendi evinde, ne yazık ki hadimülharemeyn olan kral Selman yetişiyor yardımına, korkma diyor ben burdayım yol vermem Muhammedi (s.a.a) İslam'a, ihtiyacınmı var Ali (a.s)'mın taraftarlarının kanına, sabret haber veririm Daiş denilen cenavara, bir saat sürmez kan ihtiyacını kavuşturur sana, sen sakin ol üzme kendini, Ali (a.s)'mın taraftarı olmak kafir olmaktan daha tehlikelidir fikri ve aşısı yapılmış ve kabul ettirilmiştir sana hizmet etmekte olan müslümanlara.
İlahi, bu ne gaflettir ümmet derin bir uykuda, uyanmasını bilmiyor uyuyor düşmanın uyku tulumunda, uyandırılmak istenilince yeniden bir narkoz veriliyor uyutuyorlar kendi tulumlarında, uyanmamaları için Amerika marşı çalınıyor beyaz sarayla aksarayda, müslümanım diyenler alkış çalıyorlar dinledikçe Amerikan marşına, çalan islam gömleğini giymiş benzer Mossad ajanına, inanmıyorsan bak duruşuyla gözündeki gözlüğe, utanmaz bir yüzü var düşmanla birlikte vurur mazlum insanlara. Kim bu mazlum insanlar diye soracak olursanız onlara, Kürtler diye cevap verecekler size, niçin öldürüyorsunuz diye soracak olursanız, cevaben kürt devleti kurmak istiyorlar güneyimizde, kursalar ne olur diye sorasanız onlara İsrail güdümlü olur diye cevap verirler size, öylemi! Niçin bakmıyorsun Suuudi Arabistan, Türkiye, Mısır, Katar ve koalisyon güçler filen savaş veriyorlar İsrail'in uğruna, köleliği biz yapıyoruz İsrail'e yeter diyorlar kürtlere, kürtler nerden çıktı ortak olacaklar bizim İsrail'e olan hizmetimize!

Kürtler Allah’ın dostlarına sırt çevirirler gönülden bağlanırlar kendilerini vuranlara, gözyaşlarıyla, kanla yoğurularak yaşamışlar kürdistan topraklarında, ama hala kurtuluşu arıyorlar Allah’ın dininin dışında, gözyaşları dinmez dönmedikçe Allah’ın dinine.
İlahi, ne garip bir zamandır hak batıl gösteriliyor, batıl ise hak gösteriliyor siyaset aynasında, iyiler kötü, kötüler iyi gösteriliyor Amerika, Suudi ve Türkiye bayrakları altında, hizmet ediyorlar başlarında duran İsrail bayrağına!

İlahi, kulaklar sağır olmuş kimse kulak vermiyor Velayet makamından yükselen hakkın sesine, haram lokma inmiş boğazlardan kör olmuş basiret gözleri boyun eğmişler zillete. Manevi değerler çiğneniyor zalimlerin çizmesi altında, uyan ey gafil çiğenen senin izzetin şerefin namusundur küfrün ayakları altında. Sen uyursan İŞİD çıkar İslam adına, keser İslam ümmetinin başını faturasını çıkarır İslam dinine. Sen ses’siz kalırasan İŞİD müslüman kadınları cariye diye pazarlar küfrün panayırlarında!
İlahi, diller lal olmuş gözlere çekilmiş perde, Amerikan'cı müslümanların işlemiş olduğu cinayetlerin faturası kesilmek isteniliyor Allah’ın, Resulüne ve Ehl-i Beyt dostlarına; zalim kalemler kan kusuyor Ali (a.s)'mın ve evlatlarının taraftarı olan hakkın aşıkları Muhammedi(s.a.a) orduya. Cami suskun, tekka suskun, medrese suskun işlenmekte olan menfur cinayetlere; görmez olmuş ümmet dökülmekte olan ümmetin kanıdır. Sen ise oyalınıyorsun Amerikanın sunmuş olduğu sünnü ve şi-i oyuncağıyle. Ümmetin İmamı İmam Hameyni sert bir cevap vermiştir şi-i ve sünnü tefrikasını yapanlara; Biz ne Ameirkan sünnüsü nede ingiliz şiasıyız diye cavap vermiştir kan kusan zalim kalemlere.
İlahi, basiret ver müslümanlara kulak versinler Velayet makamından gelen hak ve adaletin sesine; Dinimübini İslam kalmış Amerikancı sünnü’ile İngiliz şiasının elinde, baş kesiyorlar, kadınları cariye diye satıyorlar islam adına.

İlahi, feraset ver müslümanlara ta düşmesinler küfrün, şirkin ve nifakın kurduğu tuzağa! İlahi, ümmet kan ağlıyor, < meta nesrullah> diye yardım dilemekte senden, < ela inne nesrallahi karip> müjdesini bekliyorlar yüce merhametinden;
İlahi, davamız İslam, İslam diyen zalimlerin İslam ümmetinin kanını nasıl döktüğünü ve mazlumların boynunu kesen canilere nasıl yardım ettiklerini görmezlikten gelerek alkış tutan müslümanlara, hakkı görmeyi haktan yana olmayı onlara nasip et yarab! 

Muhammed Avci



Yeni yorum ekle