Şahinler Gökyüzünde Uçuşa Kalkınca Kargalar Yeryüzünde Sığınak Aramaya Başlar

Sa, 07/03/2017 - 14:22

ŞAHİNLER GÖKYÜZÜNDE UÇUŞA KALKINCA KARGALAR YERYÜZÜNDE SIĞINAK ARAMAYA BAŞLAR

"Allah, karşılık olarak cenneti verip müminlerden canlarını ve mallarını satın almıştır. Onlar Allah yolunda mücadele ederler, öldürürler ve öldürülürler. Allah’ın Tevrat'ta da, İncil'de de Kur’an'dada üstlendiği gerçek bir vaadır. Verdiği sözde Allah’tan daha sadık kim olabilir?

O halde yaptığınız bu alışverişten dolayı sevinin ey müminler! Müjdeler olsun size, işte en büyük mutluluk, işte en büyük başarı!’’ 9/111

İlahi aşkın tecelli ettiği mana var bu ayetin metninde; şahinler oturmuş pazarlık yapmaktalar Mevlayi layezalla, terazinin bir kefesinde can ve mal var pazarda; terazinin diğer bir kefesinde cennet vaadedilmekte görülüyor hakikat aynasında; ne güzel bir alışveriş var Mevla ile, zira cennet var terazinin kefesinde!

Ama ne garip bir dünyada yaşıyoruz, iyiler kötü, kötüler iyi gösterilmek isteniliyor küfrün aynasında; sakın bakma Amerikan aynasına, sonra Allah’ın dostlarını düşman gösterir sana; ama ne yazık ki ben müslümanım diyenler bakıyorlar Amerikan aynasından; delilmi istiyorsunuz bak Allah’ın sevdiği kul Nasrullah'a, nasıl düşman olmuşlar, bakın yazmış oldukları yazılarla, kin kokuyor her satırında niçin vurmuş İslam dininin düşmanına diyor yazısında; kime kin kusuyorlar diye sorarsanız bana, cevabı çok açıktır Allah’ın sevdiği Peygamber'in evladı müminlerin mahbubu Seyyid Hasan Nasrullah! Şimdi düşüne biliyormusunuz ne garip bir dünyada yaşıyoruz!

Ey kardeşim! Hakikat aynasından bak kainattaki esrara, göreceksin Şehid Muğniye'yle Cihad Muğniye'nin kanı yükselmiş semaya, kargalar sığınak arıyor küreyi arzda.

Kimileri Rabbisiyle alışverişini bitirmiş şehadet kanıyla yükselmiş Rabbisine, kimileri sırasını beklemekte.

Görmezmisiniz şehid Cihad’ı nasıl sarman dolaş olmuş İmam Seyyid Ali Hameyni’ye, şehadetinin haberi veriliyordu mübarek yüzünde, İmam nasıl okşuyarak basmıştı sinesine, İmad Muğniye sabırsızlıkla bekliyordu kavuşmak için yavrusuna.

Şahinler bir bir yükselince semaya, hayat veriyorlar ölmüş kalplere. Yeni ufuklar açıyor dökülen her damla kan arz-ısemaya, analar kurbanlar yeni fidanlar yetişiyor dökülen her damla kandan...

Yeni bir dünya düzeni kuruluyor dökülen şühedanın kanıyla, gelecek İslam'ındır müjdesini veriyor yanık yüreklere, gencecik şehid Cihad’ın kanı kurtuluş ve özgürlük çağırısıdır dünya müslüman gençliğine, şehid olmuş şahinler kanat çırparken uçuş yapmak için cennete, selam verip el sallıyorlar arkada kalmış sırasını bekleyenlere.

Ama insan bu tip insanlara acıyor cidden Amerikan gözlüğüyle bu sahneye bakanlara, cidden şaşkınlık veriyor insana Allah’ın dostlarına düşmanca bakıp düşmanca yazı yazanlar. Hiçmi hiç vicdan azabı çekmiyorlar eline aldığı kalemle yazdıkları yazıyla, zira her satırı ümit veriyor müslümanların kanını dökmekte olan zalimlere.

Ama şunu unutuyorlar, Şahinler gökyüzünde uçuşa kalkınca zalimlerin yüzleri kızaracak yazmış oldukları yazılarla!

Muhammed Avci



Yeni yorum ekle