KANLI ELLER!..

Sa, 07/03/2017 - 14:00

KANLI ELLER!..

Evet!.. Yeni bir sahne eski dostların yeni oyuncularıyla.

Siyah gözlüklü uzun boylu sarı tenli konuşmasını şeytan kadar bilen Davudi sesiyle Bismillahirrahmanirrahim der ve başlar konuşmaya. Zira İslam'ı iyi kullanmasını emretmişti Obama ona! Amerika’dan gelir gelmez ayağının tozuyla koştu miting alanlarına.

Hicaplı hanımıyla aldatmak için başlar konuşmaya Bismillah ile, sonra Kobani’ni"düştü düşecek" müjdesini veriyor Kürt şehrinde Kürt halkına. Her on parmağından Kürt kanı akıyor görülmesine rağmen, alkış tutuyor Kürt halkı eli kanlı Amerikan jandarmasına. Tarih şahittir elli kanlı üç acımasız devlet var yeryüzünde: Amerika, İngiltere ve Siyonist İsrail; susamışlar insan kanına. Yüzyıla aşkındır ümmetin bir parçası olan Kürt milletinin kanları dökülmektedir, döktürülmektedir bu üç şeytanın eliyle. Bir zamanlar Saddam'ı sokmuştular devreye Arabistan'ın desteği ile; şimdi Türkiye'yi sokmuşlar devreye yine Arap şeyhlerinin desteği ile.

Bu Kürt milletinin kanı nekadar da tatlımışki doymak bilmiyorlar hep akıtıyorlar o saf ve temiz kanları.

Niçin diye soracak olursak vicdanlı insanlara; Ali (a.s) taraftarları oldukları suçu yeterdi derler kanlarının akmasına; Çünkü zillete boyun eğmez baş kaldırır zalime; onun için Rafizi demişlerdir Ali (a.s)’ın taraftarlarına. Kürtler Ali taraftarlarıdır derseniz sonra soru sorarlar size, çünkü Kürtler'in yarısı Ehl-i Sünnet'tir diye sorusu sorulur size; cevabı çok açıktır, tarihi iyi okuyun deriz soruyu soran zata. Kürtler'in anayurduna iyice bakın kimler yaşıyordu o topraklarda. Hangi akideyi ve kimin taraftarı olarak yaşıyorlardı ana vatanında.

Padişahlar diz çöktürmek istemişlerdi bu millete; ama diz çöktürmek kalsın bir kenarda, baş kaldırmışlar var olan zalim güçlere. Bu başkaldırıları onları zorladı göç etmeye; tarih boyunca hep öldürdüler, hayat hakkı tanımadılar onlara; kimlere hayat hakkı yoktur diye soracak olursanız tarihe; verilecek tek cevap Ali ve Evlatları'nın taraftarları olanlara. Bu inkar edilmez bir hakikattır eğer vicdanla bakacak olursanız tarihe ve günümüze!.

Evet!. Siyah gözlüklü sarışın ve yakışıklı aktör almış olduğu yeni görevi; zihinlerde bir soru işareti; çünkü Türkiye’nin prestijini sarsmıştı Orta doğu'daki David'in siyaseti. Suriye’deki siyasetleri, Mısır’daki siyasetler ve Libya’daki tutmayan siyasetlerine Rojava’daki Kürt oluşumu da bir hançer gibi indi sinelerine. Bu acı yenilgiyi sindiremeyince bütün güçleriyle yardım ettiler IŞİD’e. Tek bir şey istiyordular IŞİD’en, Şia’larla Kürtler'i yok edin başka bir şey istemiyoruz sizden! Silah eğitim ve lojistik destek tamamı bizden diye anlaşma yaptılar IŞİD’le. Tüm destekler verilmekte şimdi IŞİD’e.

Kobani düşünce koşacaklar oraya, eski elbise ve battaniyelerle yardım ediyoruz Surriye Kürtleri'ne! tarihi bitmiş makarna ve ekmekle yardımseveriz diye çıkarlar televizyonlara. Allı pullu sözlerle uyku tulumunu giydirirler Kürtler'e; sonra tefrika düşürürler Kürtler'in arasına, Kürt kanını döktürürler birbirinin eli ile.

Evet!. Kanlı eller şimdi iş başında!

Toplanıyorlar Ankara’da, yine yeni bir Kerbela yaratmak istiyorlar Ortadoğu'da! Susamışlar yine Ehl-i Beyt’in kanına; bu nedenle hızla toplanıyorlar Ankara’da; adeta sevinçten dörtköşe oluyorlar Kobani’nin düşmesi ile; boğazlarında kalacak göz yaşlarıyla dönecekler yurtlarına. Direndikleri kadar direnecekti Kürt halkı son noktaya kadar; ama ne yazık ki Kürt halkı ölüyor Ankara’nın destek verdiği IŞİD’in eliyle.

Yine Kürt halkı alkış tutuyor Kürd'ün kanını akıtan zalim Ankara şefine; bu Kürtler nezaman akl edip dönecekler kayıp ettikleri veya ettirildikleri Ali (a.s)'ın Mektebi'ne, ta yiğit kardeşleriyle birlikte durabilsinler zalim ve diktatörler karşısında; artık nezaman diyebilecekler yeter artık bizim elimizle bizi öldürmeye; tavşan misali, öldürürler tavşanı soyarlar derisini sonra kokmasın diye derisini tuzlarlar onun eliyle!.

Evet! Yeter artık akmasın Kürd'ün kanı Kürdün eliyle!

Aldatıyorlar bir kaç yaldızlı sözlerle, Allah Peygamber adına!

Muaviye’de Sıffın'da takmıştı Kur'an Ayetleri'ni mızrakların başına, aldatmıştı Şam halkını yaptığı bu hileile. Aynı şeyler tekrar ediliyor asrımızda; Amr Bin As'lar toplanmışlar Çankaya’da. Namaz kılmak istiyor beyefendi Emevi Camii'sinde; en büyük engel Kürtler’dir bu arada, kaldırmak istiyor IŞİD’in desteği ile.

Yeter artık bukadar basiretsizlik Kürt halkına; uyanmalısın artık dönmelisin Ali Mektebi'ne; senin mektebin AliMektebi'dir, sakın yer alma Ankara şefinin yanında, sonra ahirette Muaviye ve Yezid'le çıkarsın Hakk'ın huzuruna.Senin mektebin İmam Huseyn’in mektebidir; sakın yer alma asrın Yezid'inin yanında!..

Ey Kürt halkı ey Ali dostları; yardım kampanyalarını çoğaltın, aseleten Ali Mektebi'nin mensupları olan Kobani’ye yardım edin; yoksa siyah gözlüklü kırmızı kıravatlı takım elbiseli ve eli kanlı Ankara şefi depolardaki kalmış ve tarihi geçmiş şeyleri gönderecektir Kobani’ye sonra bunu minnet edecektir. KalkacaktırKürt halkının başına, bu eylemiyle gaflet içinde olan Kürtler'i biraz daha bağlar kendisine sonra Fatiha okurlar Kürtler'in ruhuna!...

Muhammed Avci



Yeni yorum ekle