İslam adına insanlık düşmanlığı

Sa, 07/03/2017 - 13:58

İnsanlık tarihinin sayfalarını çevirdikçe, insanın fıtratıyla bağdaşmayan çok acı hatıralar görmemiz mümkündür. Bunlardan en acı olanı Kerbela’dır. Kerbela acısı bir kor gibi düşmüş mümin kalplere yandıkca yanıyor, hala mümin gönüllerde yanmakta ve yanacaktır ta kıyamete kadar. Hüseyin anıldıkça gözyaşları sel olur akar heryıl Aşura’da. Acı üstüne acı yaşatırlar bize, her asırda  göz dağı vererek hatırlatmak isterler Kerbela’yı.

Evet! Yeni bir sayfa açılıyor günümüzde tarihe, cellatları motamot benziyor Yezid'in ordusuna. Kan bürümüş gözlerini vahşi hayvanlar gibi, saldırıyorlar hedeflerinde ki Ehl-i Beyti Muhammed’e (s.a.a). Vurmak isterler Velayet makamını; zira okumuştuk tarihte Sıffın ve Kerbela'yı, Sıffın'da Kur’an-ı Kerim takılmış mızrakların başına, arkasında var şeytan Muaviye, diğerinde cemaatla namaz kılarlar ama göz koymuşlar Hüseyin’le yaranlarının başına, çünkü kesince başlarını müjde verecekler melun Yezid'e; Yezid duyunca Kerbela'daki  haberi, söndü Velayet nuru kesildi Hüseyin’in başı diye şirini dağıtmıştı Şam halkına, halen devam ediyor heryıl Aşura'da; bu nedir diye soracak olursan Aşura çorbasını dağıtana; Nuh'un gemisinin kurtuluş bayramıdır diye cevap verecektir sana; ne bilsin zavallı, Peygamber Evladı'nın Kerbela'da Yezid'in askerlerinin, kesmiş oldukları Velayet nurunu başının kesildiği günün bayram çorbasıdır, dağıtılıyor heryıl Aşura gününde.

Evet!.Tarihe yeni bir sayfa düşüyor günümüzde; Yezidler yeniden hortlanmış, baş kesmek için göz dikmişler Velayet makamına, zira hiçmi hiç ummazdılar Velayet nuru yeniden gelecek ümmetin hayatına, unutturulmuş sanıyordular ve rahat sömürüyordular ve uyu uyu yat uyu diyordular,  gaflet içinde geri kalmış müslümanlara; ama Velayet nuru balyoz gibi inmişti sömürgeci vampirlerin başına, Hayber kapısı çıkarılmıştı yerinden Humeyni'nin eliyle, başkomtanlık görevini yüklenmişti Ali Hamaney şirk ve küfrün karşısında, Velayet makamında Haydar-i Kerrar'ın yerinde, depremler yaratıyor küfrün kalelerinde, İslam'ın izzetli sesi var dünyanın şarku garbinde; ölüm korkusu yaşıyorlar yükselen (Aliyen Veliyullah sesiyle)

Evet!. Tahtları başlarına yıkılmasın diye yeniden başladılar insan başı kesmeye; tarihte meşhurdur İngiliz oyunu diye; yağdan kıl çekercesine başlar oyununa, döker İslam ümmetinin kanını müslümanım diyenin eliyle; Irak-Şam İslam Devleti adını verir vahşi canavara; bir sent harcamaz tamamını yükler Suudi Arabistan’ın boynuna; lojistik desteği yükler Türkiye Cumhuriyeti'nin boynuna; ne askeri ölür nede parası gider; tüm petrol akar onun limanına; virane çevirir İslam beldelerini,çevirir harabeye; yaşamı haram eder İslam beldelerinde yaşayanlara; durmadan insan gönderir İslam beldelerinden IŞİD’in yardımına; dökülen kan İslam ümmetinin kanıdır varsın kurban olsun İsrail’e.

Evet!.. Yıllar yılıdır bu oyun oynanıyor İslam beldelerinde; acımadan müslümanların başları kesiliyor Allah adıyla; kıyasıya savaşıyorlar güya Allah’ın dini uğruna, ne acayıp birşeydir, kes ümmetin başını Amerika’nın izni ile, utanmadan konuşurlar İslam adına, gizli toplantılar yaparlar Beyaz Saray'da; Beyaz Saray'ın ağası tarafından kulağı bükülür fazla balon uçurma diye, ne dersek onu yap otur oturduğun yerde; efendim bizim sorunumuz var Kürt milletiyle bu yüzden yardım ediyoruz IŞİD’e; silah ve muhimmatla birlikte, insan gücüilede yardım ediyoruz IŞİD’e; bunu biliyoruz ahmak evlat yeni bir strateji geliştirmemiz gerekiyor Ortadoğu'da; senin Doğu'nda çığ gibi büyüyor İslam'ın sesi, hem beni boğacak hemde seni, iyi rolünü oynamalısın kullanmalısın İslam'ı, yoksa tamamen yok oluruz ey ahmak oğul; Türkiye’deki Kürtler'le Rojava’daki Kürtler için ne düşünüyorsunuz efendim? Tarihte yaptıklarımızı yaparız; ama şunu unutma tarihte rahatça sömürümüzü yaparken karşımızda Risalet ve Nübüvvet Mektebi'ni takip eden Velayet Mektebi yoktu karşımızda; şimdi tüm enerjisini Risalet Mektebi'nden alan Velayet Mektebi'ni yürüten bir güç bir emir vardır karşımızda; ona göre İslami rolünü güzel oyna yoksa seni tarihin çöplüğüne göndeririz!...

Evet!. Boynunun arkasını kaşıya kaşıya dosyasını alır gelir görevin başına; ilk iş, sınır dışı hareketin  çıkarılması için David’e sunmasını ister meclise; halen teskere çıkmadan kara hareketini başlatacağız diyor Suriye’ye; ama ne gariptirki kimse sormuyor bu cahile; Suriye müslüman bir ülke niçin savaş açıyorsun kardeşine; hedef saptırıp IŞİD’ e vuracağım diyorsa kimse aldanmaz senin bu ahmak sözüne; eğer doğru isen sözünde, tüm yardımları kes kapat kapıları geçiş verme onlara; bunu yapamazsın çünkü kirveliğin var IŞİD’le; Aleviler'i, Şialar'ı ve Kürtler'i öldürtmek için en modern ve ağır silahları sunmuşsun onların hizmetine; her nekadar inkar etsede kimse aldanmaz yalanına; zira o kadar yalan konuşmuşsun ki artık kimse inanmaz senin sözüne; iddia  edebilirsin yüzde elli inanmıştır yalan sözüne; hazırlayanlar seni iyi hazırlamışlar nüfuz etmek için insanların şah damarına; zira Türkiye nüfusunun yüzde sekseni bağlıdır camii,tekke ve medreseye; doyurmuşsun bunları ta gırtlaklarına; yalan değil sövsen bile alkış tutarlar sana; Peygamberimiz'in sözü var bu meyanda (Siz hangi hal üzeri iseniz sizi yönetende o hal üzeredir.) Ne güzel tefsir etmiştir bizi Yüce Peygamber.

Evet!. Yeni bir hile var işin içinde; Orta doğu'yu kan gölüne çevirecekler müslümanların eliyle; ne Şia nede Sünni, ne Arap nede Türk, ne Kürt nede başka bir millet gözetmeden savaştıracaklar birbirleriyle; işin başında Amerkaile İngiliz müttefikleriyle birlikte, yeni bir saltanat kuracaklar müslümanların kanı üzerinde; IŞİD canavarını büyüttükçe büyütecekler Ortadoğu'da, dünyadaki saf müslümanları toplayacaklar Hilafet devletinin ekseninde, saldırtacaklar hergün bir İslam devletine; böylece varmış olacaklar çirkin hedeflerine.

Evet!. Bu şer güçlerin planı, bakalım Allah’ın iradesi nasıl işler bu vadide; asrımız İslam'ın asrı olacaktır, çünkü İslami bir uyanış vardır tüm dünyada; bu uyanış Velayet eksenlidir, diz çöktürecektir şer güçlere; tüm şer güçler birleşmiş geliyorlar üzerinize denildiğinde bu söz sadece imanlarını arttırır, kıyama kalkarlar düşman karşısında; Allah’ın nusreti ne zaman diye yükselirse sesler, hazır olun Allah’ın nusreti oldukca yakın cevabı verilecektir size; zira Allah o müminlerin dostu ve velisidir onları karanlıktan çıkaracaktır nura.

Evet!. Ey müminler!. Uyanın başınızdaki hainleri tanıyın, oyuna gelmeyin, kardeş kanını dökmekten uzak durun, birleşin tefrika ateşini söndürün, iman bağıyla Arap, Türk, Kürt, Acem, Şii, Sünni demeden birbirinize bağlanın, Velayet ekseninde ümmet-i vahide olun; şer güçler İslami kimliğe sahip olan herkesi düşman bilir; ancak bizim gafletimizden istifade edip bizi birbirimize öldürtür ve kendi saltanatlarını bizim kanımızla devam ettirirler; bugün küfür dünyası rahat uyurlarken bizler kanlar içinde evsiz ve yurdundan kovulmuşlar olarak yaşamaktayız; artık ırki ve mezhebi taasuplardan kurtulmalıyız, ellerimizi birbirine kenetliyerek zalimler karşısında yiğitçe duran Veliy'ül Emrimiz olan Seyyid Ali Hamenei'nin etrafında tek vücud tek ümmet olmayı kendimize vazife bilelim. Allah’ın selamı hakka tabi olanların üzerine olsun!..

Muhammed Avci



Yeni yorum ekle