Nato üyesi Amerikan müttefiği ve İsrail dostu olan Türkiye

Pa, 12/08/2018 - 18:12

NE DİYECEKSİNİZ DOSTLAR!

Nato üyesi İsrail’in dostu olan Türkiye, Amerikan müttefiği ile aralarında yeni bir söz düellosu var. Üstelik dünya medyasına da ciddi görüntüler yansıtıyorlar, bana çok inandırıcı gelmiyor, siz ne düşünüyorsunuz dostlar?

Perde arkasında bir it oyunu var, kimin suyunu ısıtmak istiyorlar ki yapmış oldukları kurnazlıklarla, kırk yıldır oynadıkları ve netice alamadıkları bu oyunu tekrar oynuyorlar!

Çok paralar harcadılar ve harcamaktalar müttefikleriyle bu yolda. Bir netice alamadılar, bir hasret olarak kaldı kursaklarında!

Her dönemde bir konvoy gelir Amerika yönetimine, vadiyi boş sanar, nare atar hem sağına hemde soluna, bana itaat etmeyeni çiğnerim ezer geçerim, der. zan ettikleri boş vadide, tilkiler ve çakallar diz çökerek, efendimiz emrindeyiz derler, her ne kadar bazıları kurt sesi çıkarsalar da anlaşmalı olduğu sesin tonundan anlaşılmakta!

Vadiyi hali zan eden, şovalye karşısında yenilmeyen gücü görünce kuyruğunu bacağının arasına alarak müttefiklerinin arasına girer, bir kahraman endamıyla onları devreye sokarak Orta Asyada savaş hazırlıklarını yapmalarını ister.

Bazıları bu riski göze almayınca kulağınızı çekerim diye tehtid eder. Ya savaşa hazırlanırsın ya da seni ezer böler ve küçültürüm tehtidini yapar ve diz çöküp itaat etmeni ister.

Amerika ile Türkiye arasında ki söz düellosu’nun bundan başka bir yerde olabileceğini düşünmek akla büyük bir hakaret olur. Zira karı koca olduklarını bizatihi kendi yüce makamlarından ve Damat Paşanın ağzından dünya medyasına ilan olmuştur. Sakın karı koca arasına girmeyin, her ne kadar koca kızgın görünüyor olsa da karısını boşamaz. Boş beklentiye zaman ayırmayın, çünkü bölgede hanımının eliyle ateş yaktıracak ve böylece hanımıyla barış sağlayabilecek!

Amerikan emriyle Osmanlı marşları çalarak müslüman kanı akıtacaklar İslam beldelerinde, kurbanlar verecekler Amerika’nın bölgedeki hakimiyeti uğruna!

Kore kurbanları var Cumhuriyet tarihinde, niçin bu kurbanlar verildi diye soru sordunuz mu sizi yönetenlere? Efendimiz Amerikanın varlığı için şehitler verdik diyeceksiniz Korede! Aferin ne yiğitlermişsiniz! Efendisi uğruna kurbanlar vererek tarihe yeni bir kölelik numunesi yazdınız!

Tarihte örnekleri çok, ama en acısı yaşanıyor ve yaşanacak olan Amerikancı İslamla Muhammedi(s.a.a) İslam arasındaki olacak savaş, tarihe acı bir savaş olarak yazılacak; çünkü Amerika ile Türkiye arasında var olan sözlü düello yeni bir savaş hazırlığının işaretidir. Bunları sakın unutma!

 

Muhammed Avci



Yeni yorum ekle