Bu Bahar Ne Zaman Bitecek?

Pt, 06/03/2017 - 14:34

Bu Bahar Ne Zaman Bitecek?

Bir bahardır gidiyor yıllardır hatta asırlardır kışın soğuğuna hasret çekmekte varmış...

Zira bu baharın çiçekleri kandan ve ızdıraptan, meyvesi zakkum, havası yakıcı ama adı bahar...

Zira belleklerden umduğu direnişi, var oluşu silmek için geliştirilmiş yapay bahar...

Havası narkoz gibi uyutan rüzgarı dalga dalga fitne yayan çile baharı.

Uyananları öldürmek için tezgahlanan, insanlığı yok etmek için var edilen suni bahar. Bir sürü ismi var elbet son yıllarda" Arap Baharı"ydı Türkiye’ninse devamlı vardı öyle bir bahar(!) ki kış elimize düşmez oldu.

Belkide sürekli solunan bu bahar havasından olacak Türkiye’nin halkı insan olarak sınıfta kalmıştır...

Bu yapay baharlar hiç şüphesiz onların katkılarıyla olmuştur. 4 yıldır yanı başlarında sürmekte olan Suriye zulmü onların yardımıyla olmuştur oysa ne İslam ne de adaletten dem vuran başka bir yönetim bunu kabul edemez.

Kendi elleriyle eğitip babalarının çiftliğine yollar gibi Suriye’ye yolladıkları IŞİD katilleri her türlü zulmü icra ederken bu zulüm unutturulmak istenilerek "Çin Zulmü "(!)çığırtkanlığına başlanmıştır ve halk bunu sorgulamamıştır. Zalim Esad diye bağıran başkanlarına sorulmamış neden dün niye kardeşin bugün niçin düşman dün başka bir yöntemlemi halkını yönetiyordu neye ihanet etmedi hangi hükümle zalim oldu? Müslüman ülkeleri Guantanamo'ya çeviren Amerika’ya neden meydanlarda zalim diyemedin hükmün neye göredir? Suriye ve Irak’taki bombalar sizin ellerinizden tırlarınızla ulaştırılıp patlatılmadımı?

"Siz neyseniz başınızdakilerde odur."

"Bir toplum kendini değiştirmedikçe Allah onları değiştirmez."

Oysa bu ülkenin içinde öyle fikir ve akımlar meydana getirdiler ki bunlar din kisvesiyle bu zulümleri meşrulaştırdılar ve zavallı halka hakkı unutturdular zira devlet gibi bir güç bunların arkasında.

MİT artık izne çıkabilir zulüm emin ellerde Erdoğan'ın iki yüzlülüklerini cesur çıkışlar olarak adlandıran bu kesimleri anlayabilmek ne mümkün. Ya da İsrail’le ilişkilerin sıfırlandığı yalanı, acaba bu zavallılar gerçekten bu kadar safmı, bunların kısası Firavun'la Haman'ın kısasıdır. Firavun’u firavunlaştıran Haman'ın yani kraldan çok kralcılara şaşmamakta gerekir, zira onca çalınan servet artık yer bulunamayınca ayakabı kutularıyla taşınmıştı kim bilir kaç kutuda bu kesime ulaştı. Para  Kadı Şüreyh gibi birini yoldan çıkarıyorsa tertemiz bir kanı helal biliyorsa bunlar neden yapmasın?

Tamah sofrasında oturanların doymasını beklemek cahillik olur. Ne acayip Türkiye’nin Suriye’leşmesi sözü. Peki düşündünüzmü Suriye’yi Suriye’leştirme hakkını kim verdi size? Fitne ateşi yakanların hedefi İslam ve insanlıktır. İşte bu noktada bunlar af edilemez af edilmemeliler, zira bir bıçaktan onlarca parça meydana getirip hakkı ve halkı öldürmekteler. Hem İslam maskesiyle İslam dışlanmakta hem genç nesil seçilerek göz dağı verilmekte, hem insan kendini patlatacak kadar insanlıktan çıkarılmakta. Acaba bunlar kadar halkına İsrail başka bir yönetim daha varmıdır? İslam'ı bu kadar vahşi gösteren bir İslami anlayış insanlara sosyalizme yada IŞİD’çiliye yönlendiren anlayış belkide dedenin yediği ekşi eriktir torunun dişlerini acıtan. Ama halk ne çuvaldızı ne iğneyi kendine batırmamış bu yangın cayır cayır yanarken ibadete çağıran hain ve hainleri tanımamıştır. Bunların arkasından gitmeyenler sosyalist damgası yemiştir, belkide onlar gibi başlarını kuma gömmedikleri için ve neden bu zulüm dedikleri için hayatlarına kast edilmiştir. Buna sebeb olan Belam ve Samiriler'i tanımamak kendini kandırmaktır.

Muhammed’in dinini kabul iddiasındaki her müslüman atalarının dinini terk edip hakka teslim olmak zorundadır, aksi halde ataların dininden doğan IŞİD ve onların babalarından kurtulmak mümkün olmaz ve bu bahar(!)da son bulmaz!

Kevser Şimşek



Yeni yorum ekle