Büyük Şeytanın Yeni Hilesi 3

Pa, 05/03/2017 - 16:07

Büyük Şeytanın Yeni Hilesi   3

NATO  zirvesi sonrası Obama’nın açıklamaları IŞİD kuluçkasında yeni IŞİD’lerin ip ucunu vermişti ve yardım söyleminin bu yeni stratejisinin parolası olduğunu tahmin etmiştik. Zira Amerikan kirli siyaseti terör yaratmak insanlığı katletmek üzerinedir. IŞİD terörünün yapamadığını yardım maskesiyle yapmaya kalkar. Kurulduğu 1776’dan bu yana, tarihinde insanlığa fayda vermiş tek bir yardım vakası dahi bulmak mümkün değildir. Bunun olmasıda mümkün değildir. Şeytan olması hasebiyle böyle bir hasleti yoktur. Yeryüzündeki akan ve akıtılan kan onun önderliğinde akıtılmaktadır Maalesef öyle ahmak taraftarlar edinmiş ki kraldan daha kralcılar ve bunlar Amerika’nın menfaatları uğruna kardeş dedikleri kendi vatandaş ve komşularının ölümüne sebeb olmakta, katledilmeleri için her imkanı sunmaktalar.

Bugün karşı durulması gereken asıl düşmanlar bunlardır. Zira IŞİD sapıkları burda eğitilmekte yaralıları burda tedavi görmekte hava alanlarından özel vasıtalarla gidecekleri yerlere güven içinde götürülmekteler. Hava sahaları zaten yıllardır Amerika’nın hizmetinde. Niçin mi? Irak’a askeri harekat için. Gazze mahsumlarını vurmak evlerini başlarına yıkmak için. Yada Kobane’deki zavallı halk katledilirken HAÇLI IŞİD’İN YOLUNU açmak için. Amerika kendi hava sahasını dahi böyle pervazsız kullanamaz. Amerika’nın sultası zulmü bu maşalar var oldukça devam edecektir. Suudi Arabistan ve Türkiye , Amerika’nın elleri ve ayakları konumundalar. Bunlar efendilerine hizmet ettikleri sürece Ortadoğu Amerikan hegemonyasından kurtulamayacaktır. Zira Amerika tüm mikrop ve virüslerini bunlara empoze ederek bölgeye salmaktadır.

Huzur bozucu hiç bir eylem yoktur ki bunların parmağı içinde olmasın. Amerika’nın sömürgesi bunlar sayesinde sürmekte. Türkiye’nin Cumhurbaşkan'ı daha dün meydanlarda bağıra bağıra Esad’ı halkına zulümle suçlamaktaydı. Bu ne çelişik halk kahramanlığıdır. Komşusu Irak’ı yanı başındaki Kobani halkını teröristlere kesip biçmeleri için peşkeş çekmiş, bununlada kalmayıp bütün yardım yollarını kapatmıştır.

Bunlar şeytanın ipsiz askerleridir. Büyük şeytanın övgüleridir.  ŞEYTANI tanımanın yolu sevdiklerini tanımaktan geçer. Şeytanın bunlara sevgisi boşuna değildir. İblis dahi tek başına bir hiçtir onun yolunda gidenler onun emellerini gerçekleştirirler. Bugün Amerika’da aynı konumdadır ve aynı yöntemle amellerini gerçekleştirmektedir. Bunların yaptığı tek şey ifsat ve zulümdür. Bundan fayda gören hiçbir halk yok. Sırf Firavunlar kazansın diye insanlık katl edilmekte, üstelik hakk maskesiyle. Rojava’daki katliam dünyanın gözleri önünde canlı yapılmakta. İnsanların elleri ayakları canlı kesilmekte. Küçük çocukların kafaları kesilip teşhir edilmekte ve daha nice nice zulümlerini çağın teknolojisiyle dünyanın her yerine ulaştırmaktalar. Ancak dünya adeta kış uykusunda bön ve anlamsız gözlerle bakmakta, sözde ilim ve teknoloji ama gerçekte Ortaçağ'ı çok çok geride bırakmış, vahşet çağı ,soykırım çağı...

Acaba bu halk hangi suçtan ötürü bu cezaya çarptırıldı. Kökünün kurutulması emrini verdiler, onların şeytan olduğunu fark etmiş olması olabilir mi? Yada onlarla işbirliğini redd etmiş olması mı? Yada daha mühümi kardeşlerinin kanlarını ellerine bulaştırmayı kabul etmemiş olması mı?

Amerikan emperyalist çıkarı değil halkının önceliğini öne almış olması olabilir mi? Yada sürekli ona kardeşlik kapısından yaklaşıp her kucak açışında onu ihanet hançeriyle vuran sözde kardeşin kimin için çalıştığını ve ne yaparsa yapsın bu kardeşten sadakat görmeyeceğini anlamış olması mıdır? Bunları düşünmek bile yasakken bunca şeyi fark edip saf belirlemek Amerika’nın fitne pazarını ortadan kaldırmak çoğu zaman kendisini padişahlığın devamı gören Amerikan uşaklarının halkları sömürü planına dahil olmamak ve ölüm pahasına hürriyet istemekteler. Şeytanın ve Amerika’nın suç anlayışlarında adam öldürmek, çalmak ve çırpmak hiçbir zaman suç değil aksine büyük bir haslettir. Bundan yüz çeviren hangi halk olursa olsun katl edilir. Onlar onların eliyle kirlenmeyi redd eden hiçbir elle halka tahammül göstermezler. Kürt halkının bu uyanışına ve direnişine nasıl tahammül göstersinler. Bön bakan dünyayı bir zaman daha kanlı petrolle uyutsalar dahi tahtlarını sallayan bu direnişe kayıtsız kalamazlar. Alel acele NATO  zirvesi bu uyanışın kabusuyla yapıldı. IŞİD’e atıp tutmaya başladılar. Hangi basiret sahibi bu sahte demeçlere inanır. Sen tut dünyanın tüm sapıklarını topla haçlı zihniyeti İslami elbiseyle beze, oluk oluk para akıt, denenmemiş kimyasalları ver her türlü mühimmatı sağla onların rahatı için tüm sınırları kaldır sonrada tutup onları ortadan kaldırmaktan bahset. Bu ancak daha kapsamlı bir halk kıyımının  sinyalidir. Nihayetindede öyle olduğu görüldü. Amerika ve müttefiklerinin bunca emekle besleyip büyüttükleri IŞİD canavarını ortadan kaldırmaları ellerindeki bıçağı kalblerine saplamaya benzer. Bu hiçbir zaman olası değildir. Bunu ortadan kaldırabilecek tek şey vahdet eksenindeki bir direniştir. Amerika’nın ise en büyük savaşı halkın bu bilince ve direnişe ulaşmamasıdır. Bugün olansa budur işte bu yüzden IŞİD’İYLE arasındaki parolayı tekrarlıyor YARDIM diyor YARDIM şeytan dilinde ölüm diyor esaret diyor.

Kevser Şimşek 



Yeni yorum ekle