Büyük Şeytanın Yeni Hilesi (2)

Pa, 05/03/2017 - 16:04

Büyük Şeytanın Yeni Hilesi (2)

Amerika’nın kurucularının ilk icraatı işgal ettikleri kıtayı istila ederek oradaki yerleşik halkı katletmek oldu. Yani dağdan gelip bağdakini kovmakla kalmadılar öldürdüler, öldürebildikleri kadar ama Kızılderililer bitmek bilmiyordu onlara göre daha sinsi planlara yöneldiler. Ellerindeki bereketli toprakları alarak kurak verimsiz bölgelere sürgün ettiler. Çocuklarını asimile etmek için ellerinden aldılar zira Amerikan duyarlılığı insani anlayışı buydu, insanları bölüp öldürüp asimile etmek. Zehirli bataniyelere varıncaya kadar yapabildikleri her türlü zülmü yaptılar.

Kovboy figürleriyle soykırım sanatı geliştirdiler. İnsanlık namına yaptıkları onların hızını alamadı. Afrika'nın zavalı halklarıda bu zulüm vampirlerinin ellerinden kurtulamadı. Üstelik hürriyetleri ellerinden alınarak köleliğin o dayanılmaz acı ve ağırlığıyla yurtlarından koparıldılar. Kendi egolarının gerçekleşmesi için yaptıkları bu hareket tarihin ebedi kara lekeleri olmalarının yanısıra ataları İngilizler'in takipçileri oluşlarının da ıspatı olmuştur. Kölelik statüsünü geliştirdiler onlar beyaz adamdı diğerleri ise siyah.

Beyaz adamın asıl görevi siyah adamıninsanlığını, kaderini karartmaktı. Onlara reva gördükleri zulümler anlatılarak bitirilecek cinsten değildi. Ancak siyahların ölümüne direnişi onların bir takım haklarının verilmesini mecburi kıldıysada bu sefer başka bir hileyle onların önü çevrildi. İsa Mesih anlatılarak onlar dinle durdurulmaya calışıldılar. Herkesin eşit olduğunu söylediler bu bir devrimdi ama beyaz adamın kontrolünde.

İsa Mesih'in öğretisi eğer biri sağ yanağına vurursa sol yanağını çevir. Kölelikle can çekişen siyah kaderli insanlar kendilerinin kabul edildiği bir din bulmuş olmanın sevincindeydiler. Ancak kaderlerini karartan beyaz adamın bu öğretileriyle zulme karşı çıkan o özgür ruhlarını yeniden köleleştirdiklerini düşünemiyorlardı bile. Evet bu Amerika'ydı insani duyarlılıkları menfaatleri uğruna İsa Mesih'in öğretilerini kendi yorumlarıyla insanlara anlatacak kadar şeytan Amerika.

Hiroşima ve Nagasaki’ye attıkları atom bombasıyla ebedi bir yüz karalığı daha aldılar. Yaklaşık 300.000 insanın ölümüne neden oldular ve doğaya verdikleri tahribat bugün dahi sürmekte. Ancak ders almadı zira insani sıfatları yoktu katliamcı atalarının mirasçısıydılar. Kanla beslenmeye alışmıştı zulümle azgınlaşan ruhu onları Vietnam'a sürükledi. Öyle zulümler ettiler ki bu zulümler karşısında Budist din adamları kendilerini yakarak bunun kabulenmezliğini en aziz olan canlarıyla kurtuluşa giden yolun direniş ateşini yaktılar. Bu uyanmış ruhlar karşısında Amerika rezil bir şekilde geri çekilmek zorunda kaldı.

Utanıp sıkılmadan bunuda malzeme olarak kullandılar güya bu dramı anlatan filmler yaptılar. İnsanlık namına ve dünyanın gözüne baka baka silahsızlanmanın gereklerini gündeme getirdiler. Ama Amerika silahlara sahip olmalıydı başkalarını silahsızlandırmak adına canı istediğinde masumların üzerine bomba yağdırmalıydı. Hiçbir cephe onların kontrolünün dışında kalmamalıydı. Müslümanlar Ortadoğu'da özellikle kontrolde tutulmalıydı çünkü Amerika ağa babaydı istediğinde öldürmeli istediğinde bomba yağdırmalıydı.

Hanelerin içinde kirli fikirleri kabul görmeliydi istediği atı istediği meydanda koşturmalıydı. Onu simgeleyen O kovboy şapkası ey valah demek için baş eğilerek çıkarılmalıydı. Dünya durdukça ve var oldukça varlık Allah ondan razı olsun İmam Humeyni'nin O büyük devrimi Kızılderili reisin değimiyle biz unutsak bile beyaz adamın asla unutamayacağı O GÜNÜ ONLARA YAŞATTI ve o gün aldıkları darbenin acısını hala yaşamaktalar. Kan içici Amerika eşitlik söyleminin sözcülüğüne soyunarak tüm hilelere başvurdu vuruyor. Saddam'la işbirliği İnsanlık namınaydı İnsanları kimyasalarla öldürtmesi başka bir insanlığıydı.

Nihayet Saddam'la işi bittince perişan bir halde ilmeği boynuna takarak sallandırdı. Amerikan Batı dostluğu, Amerika Batı adaleti şaheseri Saddam istediği neticelere ulaşamadı, İslam Cumhuriyeti'nin günden güne kalblere hükmetmesiyle irkilen Amerika  müttefikleri yeni bir strateji düşündü. Zira yaptıkları her hamle yüzlerini karartıyor İslam'ın nüfuzunu güçlendiriyordu. Çöldeki kuma kadar her şey Amerika'ya baş kaldırıyordu. Oysa Amerika köleleştirme üzerine inşaa etmişti sütunlarını kullandığı maskeler yüzüne yapışa yapışa yüz kalmamıştı. Yüzünde tüm dostlar başbaşa verdiler bunu nasıl aşmalıydılar bu ihtiyarın söylemleri halklara ulaşmamalıydı. Aralarına duvarlar örülmeli vahdete giden yolar tıkanmalı Saddam gibi meydan kabadayı cellatları değil.

Halklara dindarlara hükmeden din sırtlanları yardımlı bir hareket kurulmalıydı. LA şarkiye LA ğarbiye illa İSLAMİYE diyen bu ses durdurulmalıydı ve nihayet El Kaide'yi kurdular. Mücahitler diye diye yerlere göklere sığdıramadılar. Ruslar'a karşı başka bir amaç uğruna savaştırdılar. Ruslar'la işleri biter bitmez bozuk inanışlarını yaydılar.

Maalesef o gün bugündür bu çiban müslümanların sinesinde onlara acı vermekte. Amerika çibanı bizi kurtarmak namına sinemize açtığı yara kan gölüne dönderilmiş Ortadoğu. Her damla kan Amerikancı zihniyetlerce döktürülerek katledilen insanlık. Afganistan'ın nüfusunun dörtte biri sakat Amerikalılar yüzünden cellat ruhluların insanlığa katkı anlayışı budur. Pakistan'da yine bu örgüt yüzünden binlerce kişi öldürüldü nihayet bunlara terörist demeye başladılar. Halbuki kendilerini büyük bir özenle yetiştirmişlerdi.

Zira yapılan zulümler insanları bu örgüte karşı ayaklandırıp tiksindirdi. Amerika'nın yapamadığını onlar Amerika için yaptılar ve zaten Amerika'da bu sayede Afganistan'a yerleşti. A planı yolundaydı B planında mücahitlere terörist demek varmış olsun daha iyisini kurarız. Biz insanlığın ağa babasıyız dediler Irak'a el atmaları da insani sorumluluklarının başka bir gereğiydi. Müslümanlara Amerika'nın kim olduğunun dersi verilmeliydi.

Onlara utançların tüm utançı yaşatılmalıydı. Mademki demokrasinin nimetlerini istiyorlar, mademki Amerika'nın özgürlüü sloganlarını terennüm ediyorlar, mademki onun büyük şeytan olduğunu unutuyor önemsemiyorlar. Onlara hepsi öğretilmeli, yaşatılmalıydı. …ve yaşatıldı. Öldürdükleri, sakat ettikleri, tecavüzlerin üstüne onların hapishanelerinde O anlatılamayacak ve unutulmayacak acıların hepsini soykırımcı kovboy çocukları katil conilerine yaptırdılar.

Ümmet Ortadoğu'da bu şeytanı yeterince önemsememenin bedelini çok acı ödedi. Hizmet diye adlandırdıkları tüm bu felaketler onlara yetmedi. Zira Coniler delirmeye başladı içtikleri kanlar kanlarını dondurdu. Delirip intihar etsede Amerika ağa zulmünden vaz geçemezdi. Başka maşalar buldular bu halkın özelliklerini bilen onların dünyası için ahiretlerini satabilecek ahmaklar münafıklar ordusu!

devam edecek…

Kevser Şimşek



Yeni yorum ekle