Kudüs Yolunda Vahdet’e Doğru, Mübarek Olsun Ümmete Kudüs Günü

Cu, 22/05/2020 - 01:00

Oldukca değerli olan bu günler zülme karşı direnişle paha biçilmez olacaktır. Selam olsun siyonizme karşı koparılan bu feryada, gürültüye, sese, atılan taşa, adıma, dökülen bir kova suya, bağlanan saflara, yaralanan bedenlere ve acı çeken ruhlara. Selam olsun pak kanlarını bu uğurda akıtan aziz şehitlere, selam olsun Kudüs orduları komutanları Abbas Musevi’ye, İmad Mugni,ye, Mihad Mugni‘ye ve de rehberimizin Malik Eşteri canımızın parcası Kasım Süleymaniye. selam olsun bu davanın tüm erlerine  

Selam bizlere mannen babalık yapan bu davanın gerçek bir eri olan Muhammed Avci hocamıza olsun onu rahmetle anıyoruz.

Amerikan emperyalizmine karşı Muhammedi islamı yeniden yeryüzü Mustazaflarına sunan İmam Humeyni‘nin ruhu şad olsun.

Medine devletinin hükmünde olan İran İslam devriminin kuruluşu siyonist yahudi ve müşriklerin sonunu getirecek eylemin başlanğıcı olmuştur. Ramazan ayının son cuması İmam Humeyni (r.a) tarafından ilan edilen Kudüs günü Filistinlilere destek zulümler karşısındada uyanış ve vahdeti simgelemektedir. Bu günde verilmek istenen mesaj sadece Filistin ve Kudüs‘lede sınırlı değildir.

 İnkılabın ömrüyle başlayan Kudüsün özgürleştirilmesi hareketi genişliyerek devam etmektedir. Kudüs davası muvahitlerin davasıdır. 

40 yılık sürecte zülme razı olmayan tüm halkların nezdinde itibar kazanmış toplumsalaşmıştır, ümmetsel başlayan hareket evrenseleşme yolundadır. Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa peygamberler yurdu Kudüs tüm inançların yurdudu, siyonizm gibi bir fikrin zulmüne terk edilemeyecek kadar kutsal ve azizdir.

Siyonist İsrail‘in Filistin‘i işgali Filistin‘le sınırlı değildir, arzı Mevud hayalindeki siyonistlerin Filistin, Suriye, İran, Irak, Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan, Lübnan ve daha başka devletleride içine alan oldukça geniş bir alana yayılan bir gasb işgal heraketidir.

Dünyanın kalbi olan Filistin işgal edilerek tüm yeryüzünde oldukça büyük bir gasb hareketi başlanmıştır. Birinci özellikleri tahrif etmek olan siyonistler tüm yeryüzü halkları için tehdittirler, Peygamberlere dahi acımayan bu zihniyet bugün yeryüzünü büyük bir kaosa çevirmiştir .

siyonizm kendi şeytani düşüncesi amaçları için ihtiyac duyduğunda kendi halkını dahi katl etirmiştir     tevratı  siyonizim menfaatleri uğruna deyiştiren bu akım diyer dinler üzerindede tahribata giderek toplumları dinlerinden uzaklaştırmıştır filistini filen işgal eden siyonistler.

Diğer halklarıda kültürel bir işgale maruz bırakmışlardır. Liderler satın alınarak Kudüs davası hasır altı edilmiştir. 14 mayıs 1947‘de kurulan İsrail işgal devleti kuruluşunun ertesi günü 15 mayısta katliyam ve de gasbın tarihini yazmıştır. Oldukca acı olan Nedbe hadisesi hala devam etmektedir ve binlerce dava açılmasına rağmen hala daha evleri gasb edilip varlıklarına el konulmuş Filistinlilerin davaları sonuçlandırılmamıştır.

Birleşmiş Milletler İsralin tüm katliyamlarına sessiz kalmakla yetinmeyip hakını arıyanlarında yolunu kesmişlerdir. Nato üyesi olmamasına karşın 28 Nato ülkesinin İsraile çalıştıklarına tüm dünya şahitlik etmektedir.

İsrail lobileri Amerika, Türkiye ve Araplar üzerinden dünyada kargaşa çıkarmaktadır. 9 milyonluk bir nüfusa dahi sahip olmayan İsrail 8 milyara yaklaşan dünyayı sömürmektedir, 12 buçuk milyon Filistinlinin sekiz milyonunu yeryüzünde avera etmiştir. Bu zülme karşı duracak yerde hala daha İsraile normaleşmeye gidenleri maske yollayanları anlamak mümkün değildir. Yüzyılın utanç anlaşmasına karşı sessiz kalanların elleri mazlumların kanlarına bulanmıştır. Arapların kapılar ardında onurlarını satıp İsrail-Arap savaşında teslim olmaları bir yüz karasıdır. Gasbla yetinmeyen küçük çocukları ve kadınları zindanlarda sadece insani haklarından vaaz geçmedikleri için öldürüp içkenceye maruz bırakanlar katliamlarına Nato ve Birleşmiş Milletler sayesinde kılıf bulmaktadır. Filiştin işgalinin devamı olan Suriye‘nin işgali tüm münafık cehreleri aşikar etmiştir. 8 yıldır yürütülen kirli savaş İsrail işgal planıdır.

Fetih süreleri okuyarak Suriye‘nin mazlum halkının üzerine tanklarla ve uçaklarla gidenler İslam elbisesi giymiş siyonizmin ta kendisidir. İmam Humeyni (r.a):  La Şerkiye La Ğerbiye diyerek İslamı bağımsızlaştırmıştır. İran İslam devrimi Mustazaflara bir model sunmuştur. Öz Muhammedi islam siyonizme uşak olmayan büyük şeytanın karşısında eğilmeyen doların yeşiline secde etmeyen, makamlar karşısında çökülmeyen ve  mazlumun milletini sormadan yardım eden.

Ey dünya mustazafları kalkın ve gasb edilmiş haklarınızı alın, kendinizden başlayın her biriniz bir Kudüs‘sünüz azad olun doğudan batıdan menfaaten makamdan azad olun. Her birinizin feryadı büyük şeytan ve siyonizmin yüreklerini patlatsın, korkmayın onlardaki insan görümünden onlar esfele safilindir karanlıktır. Sizin nurunuz onları yakmaya kafidir.

Mesihin kokusu geliyor İmam Zaman‘ın kokusu geliyor, umudun ayak sesleri Fethün garip diyor, Fetih yakındır, Fetih yakındır. Mazlumların feryadına icabet edilmiş Ruhulla Humeyni buna başlanğıçtır. İmam Hamenei bugün o nurun merkezidir. Ağızlarıyla o nuru söndürmek istemekteler ama nafile Kudüs ordusu yolla düşmüş hemde onların korkulu rüyası yeşil sancak elinde olan İmamın emrinde.

Kasım Süleymanı kendisini bu yola kurban vererek mesafeyi kısaltı ve artık Kudüs gözle görülmekte, adımlar kaldı adımlar sadece adımlar. Küfür son azgınlıklarını son taşkınlıklarını yapmakta.

Kumarbaz akıl tutulması yaşayan Trump namalandığı siyonist efendilerine Kudüsü başkent yapmak istemekte. Ahlak yoksunu, kukla rejimlerin satılmış yöneticileriyle ümmetin kalbini siyonistlere peşkeş öekmekte. Ama  direnişin şanlı evlatları haydarın aslanları bunun hayalini dahi kurmanın ağır hesabını onlardan soracaktır. Ey müslümanlar sizin onurunuzu koruyan şeref ve hasyetinizi düşünen mazlumiyet ve mustazaflığınıza çare sunan ve çare olan peygamberinizin evlatlarınına gelin sahip çıkın.

40 yıldır İslamın azametini koruyup müslümanların hizmetkarlığını yapan bu azizlerin hakkını insanlığınızın hakkına verin. Bunların yanında durursanız ancak halklarınız kurtulur, beldeleriniz azad olur. Ahir zamandaki vaad bunların elinde gerçekleşecek. Ayete buyuruyor: Onları mahv etsinler diye üzerlerine musalat edeceyiz. İsra süresindeki ordunun müjdesi senin çağında .

Kudüsve Kabe ümmetin dirayetiyle dahada çabuk azat olabilir. Filistinin vede avere edilmiş tüm işgal altındaki halklar yurtlarına geri dönebilir Muhammedin ordusu bu savaşın meydanındadır.. Ey ümmet sen neredesin, hangi taraftasın, hangi tarafta. Tüm fitneleri elinin tersiyle it, bir Davudi taşta sen at zira bu Calutlar sadece güçten anlar.

Kasım Süleymani‘nin hayali Kudüste  namaz kılmaktı. Senin hayalin ne? Kudüs‘ün özgürlüğümü, azad olmuş Kabe‘de bir hac’mı? Yurtsuzluğun olmadığı bir dünyamı? Yetimlerin ve acların olmadığı bir alemi? Tüm insanların vahdete birleştiği bir akidemi?

Ey kuds olan insan, hayalini kur inandığın şeyin kurmadan nihayi zafer inananlarındır.

Kudüsün kurtuluşu sendedir, senin kurtuluşun Kudüstedir.

 

Kevser Şimşek



Yeni yorum ekle