Hasan Nasrallah, İslami Cihad ve Hamas'ın Üst Düzey Yöneticileriyle Görüştü

Çar, 25/10/2023 - 10:14

Hizbullah'ın Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahale ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Yardımcısı Salih el-Aruri ile görüştü.

Welayet News  - Hizbullah'ın resmi Telegram hesabından yapılan açıklamada, Nasrallah'ın, Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale ve Hamas Siyasi Büro Başkanı Yardımcısı Salih el-Aruri ile yaptığı üçlü görüşmeye ilişkin bilgi verildi.

Görüşmede, Hamas'ın çocuk katili Siyonit rejimin sürekli olarak devam eden saldırı ve cinayetlerine karşı başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu ve Lübnan-İsrail sınırındaki çatışmalar başta olmak üzere Gazze'de yaşanan son gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Açıklamada, "İsrail'in Gazze ve Filistin'e yönelik acımasız saldırısının durdurulması için direniş cephesinin bu hassas süreçte gerçek zaferi elde etmek adına yapması gerekenler değerlendirildi." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada ayrıca, görüşmede, gelişmelerin günlük olarak takip edilmesi ve daimi koordinasyon içerisinde kalınması konusuna vurgu yapıldığı aktarıldı.



Yeni yorum ekle