Filistin Direnişi Seyyid Hasan Nasrallah'ın Açıklamalarını Memnuniyetle Karşıladı

Çar, 30/08/2023 - 12:03

Gazze'deki Filistinli direniş grupları Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri'nin son açıklamalarını memnuniyetle karşıladı.

Welayet News  - Gazze'deki Filistinli direniş grupları, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın, direnişin Siyonist rejimin Lübnan topraklarında hiç kimseye suikast düzenlemesine asla izin vermeyeceği yönündeki tutumunu memnuniyetle karşıladı.

Hamas hareketinin üst düzey üyelerinden Rıdvan İsmail:

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın açıklamalarını takdirle karşılıyoruz. Seyyid Nasrallah, Lübnan topraklarında hiç kimseye suikast düzenlenmesine asla izin vermeyeceklerini ve işgalci Siyonist rejime verilecek cevabın sert olacağını vurguladı. Bu açıklamaların direniş alanlarının ve cephelerinin birliğini vurguladığını, bugünkü direnişin üst düzey bir koordinasyonla sağlamlaştığını ve işgalci rejimin suçlarına karşılık vermeye ve bölgedeki tüm planlarını boşa çıkarmaya hazır olduğunu vurguluyoruz.

İslami Cihad Hareketi sözcüsü Tahir el-Savireki:

Bu önemli açıklamalar doğru zamanda yapıldı ve Hizbullah Genel Sekreter'in bu mesajı, bu zayıf rejime, İsrail'in bakanlarının yardımıyla Lübnan'daki direniş liderlerini veya üyelerinden herhangi birini hedef alma aptallığının bu rejim içinde deprem yaratacağı mesajını iletti.  Filistin'de de topraklarımıza yapılacak bir saldırı, bu rejimin topraklarına saldırıyı da beraberinde getirecektir.



Yeni yorum ekle