Arabistan, BAE ve Bahreyn İslam Ümmetine İhanet Ettiler

Per, 04/03/2021 - 07:35

İran Savunma eski Bakanı General Ahmed Vahidi şu ifadelerde bulundu: ‘Eğer Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn, İran'a karşı Siyonist rejimle ittifak yaparlarsa çok güçlü ve ölümcül darbeler alacaklardır. Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn’in İran’la mücadele gücü yoktur.’ 

Welayet News  - General Vahidi, Siyonist rejimin açıkladığı koalisyon hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: ‘Siyonist rejim bu koalisyonu, Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn ile kurmak istiyor. Siyonist rejim, birçok güvenlik ve sosyal krizden mustariptir. Bu rejim ayrıca bir kimlik ve meşruiyet krizi yaşamaktadır. Bu rejimin iç cephesinde istikrar yok ve bu rejimin kabinesi, iki yıl içinde dördüncü seçimini yapmasına neden olan sorunlarla karşı karşıyadır. 

Siyonist rejim, İran’la mücadelesine yardımcı olmaları için Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn dahil olmak üzere diğer ülkelere yönelmeyi amaçlıyor. 

Doğal olarak, bu ülkelerin İran'a karşı koyma imkânları ve kabiliyetleri yoktur ve bu ülkelerin, İran'a karşı Siyonist rejimle ittifak yapmak isteyecek kadar aptalca davranmaları pek mümkün değildir; Ancak Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn, İran karşıtı koalisyona katılırlarsa çok güçlü ve ölümcül darbeler alacaklardır. 

Suudi Arabistan, BAE ve Bahreyn Filistin'in haklarına ve davasına ihanet ettiler ve İslam Ümmetine sırtlarını döndüler. 

Bu ülkelerin artık İsrail bataklığına düşmeyeceklerini umuyoruz, çünkü bu koalisyona katılmanın onlar için ciddi sonuçları olacaktır.’ 

 

Daha önce Reuters Haber, İsrail'in Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn olmak üzere üç Arap devleti ile askeri bir koalisyon oluşturmak için görüşmelerde bulunduğunu açıklamıştı. 



Yeni yorum ekle