Hizbullah, Siyonist rejimi yok edene kadar yerinde durmayacaktır

Pt, 16/09/2019 - 17:07

İmam Hamanei’nin Irak Temsilcisi Ayetullah Hüseyni, Seyid Hasan Nasrullah’ın konuşmaları ve verdiği sadık sözlerin siyonistlerin kalbine korku saldığını belirterek, Siyonist rejim yok olana kadar Hizbullah’ın yerinde durmayacağını söyledi.

Welayet News - Rasa Haber Ajansı’na konuşan Ayetullah Seyid Mücteba Hüseyni, Lübnan Hizbullah’ının Siyonistlerin drone saldırısına misillemeyle karşılık vermesine dikkat çekti ve Hizbullah’ın bugün bağımsız bir hareket olduğunu söyleyerek, “Siyonist rejimin tabiatında müstekbir olma huyu vardır ve sürekli İslam’a karşı durmuştur. Bu yüzden hepimiz bu rejime karşı durmakla muvazzafız” dedi.

“Aşura, zülme karşı durma dersini bize veriyor” diyen Ayetullah Hüseyni, “Kerbela kıyamının mesajına baktığımızda istikbara, zulüm ve haksızlığa karşı asla susmamamız gerektiğini anlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Ayetullah Hüseyni, İslam İnkılabı Lideri’nin müstekbirler karşısında aldığı kararlı ve güçlü tutumlara işaretle, şöyle dedi: “İslam İnkılabı Lideri, dünyanın müstekbirleri ve zorbalarına karşı duracağız ve onlarla asla müzakere yapmayacağız diye defalarca beyanda bulundular. O yüzden, kendini İslam İnkılabı Lideri’ne bağlı gören Seyid Hasan Nasrullah da Siyonistlerin zülmü karşısında asla taviz vermemiş ve onların zorbalığına karşı durmuştur”.

Valiy-i Fakih’in Irak Temsilcisi, Hizbullah’ın girişimlerine olan desteklerini yenileyerek, “Hepimiz Hizbullah’ı destekliyoruz ve onların yanında durarak birlik içinde düşmalara karşı duracağız” vurgusu yaptı.

Ayetullah Hüseyni, Seyid Hasan Nasrullah’ın konuşmalarıyla, tutumları ve sadık sözleriyle Siyonistlerin kalbine korku saldığını da ifade ederek, şöyle dedi: “Bugün Siyonistler Seyid Hasan Nasrullah’ın sözünün eri olduğuna gayet vakıflar ve başta 33 günlük savaş olmak üzere Hizbullah’la geçmişte yaşadıkları çatışma deneyimlerinden hareketle Seyid Hasan Nasrullah’ın kendi sözleriyle amel ettiğini biliyorlar. O yüzden, düzenledikleri drone saldırısının tepkisi karşısında oldukça kaygılıdırlar”.

Hizbullah’ın geçmişteki başarılarına da değinen Valiy-i Fakih’in Irak Temsilcisi, “Bugün herkes biliryor, Hizbullah kendi hedefleri doğrultusunda kararlılıkla direniyor ve gaspçı Siyonist rejim yok olana kadar kendi yolunu muktedirce sürdürecek ve yerinde durmayacaktır” dedi. 

Welayet News



Yeni yorum ekle