Nasrallah’tan İsrail Güçlerine: Hazır Olun!

Çar, 28/08/2019 - 18:25

El-Ahbar gazetesinde yer alan habere göre, Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, dün Aşura misyonerleriyle yaptığı görüşmede; İsrail’in Beyrut'un güney banliyölerine saldırılarına karşılık vereceklerini söyledi.

Welayet News - Seyyid Hasan Nasrallah, İsrail’e seslenerek, “Rahat uyuyun. bugün karşılık vermeyeceğiz. 6 kişinin şehit olmasına neden olan Kuneytire’ye yönelik saldırıda 10 gün bekledik. Şimdi de acelemiz yok. Bu yüzden hazır olun.” dedi.

Nasrallah İsrail İHA’larına ilişkin “Hizbullah, tüm İHA’ları devirmek için herhangi bir taahhütte bulunmamıştır. Direniş güçleri ne zaman ve nereyi vuracağını belirliyor. İsrail’in casusluk faaliyetlerini sınırlandırmak için bazı savaş uçakları düşürülebilir, ancak İHA'lara harcamak istemediğimiz özel bir silaha sahibiz.” ifadelerinde bulundu.

Mehrin verdiği haberde, Seyyid Hasan Nasrullah Pazar akşamı yaptığı konuşmada; “İsrail’in kendini Filistin topraklarında güvende hissederek, Lübnan’a saldırı düzenleme dönemleri sona ermiştir. Hizbullah bu tarihten itibaren İsrail’in İHA’larını vuracak.” demişti.



Yeni yorum ekle