Suud Hanedanı Amerika-Siyonist Planlarının Finansmanıdır

Pt, 29/04/2019 - 09:01

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı, Suudi rejiminin Amerika-Siyonist projelerin uygulanmasına finansman sağladığını vurguladı.

Welayet News - Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım şu ifadelerde bulundu: ‘Suudi krallar, suç ve cinayetlerinin parasını Arabistan’daki diğer kesimlerin, fakirlerin ve mustazafların cebinden sağlıyor ve Suudi yöneticiler bu ülkeyi şer krallığına çevirmişlerdir. Öyle ki, bölgedeki mevcut bütün kriz ve sorunlar, Suudi paraları ve Amerika-İsrail yolunda hareket eden araçları nedeniyledir.

Suudi yöneticiler, Amerika’nın emriyle Siyonist düşmanla ilişkilerini normalleştirmek ve Filistinlileri topraklarından ve geleceklerinden mahrum bırakan, saldırı ve işgali meşrulaştıran bir plan olan Yüzyılın Anlaşmasını uygulamak için her türlü baskıyı ve zulmü uygulayan zalim ve diktatör rejimin temsilcileridir.

Suudi hükümeti adil bir yargılama yapmaksızın ve asılsız itiraflarla çok sayıda vatandaşını idam ederek insanlığa karşı suç işlemiştir. İdam edilen bu kişilerin suçu, düşüncelerini ve doğruyu söylemeleridir. Suudi hükümeti bu kişilerin siyasi rejime karşı çıktıkları yönünde suçlamalarda bulundu ve bu, Şehid en-Nemr, Kaşıkçı ve Yemenli çocukları öldüren ve hiç acımadan dört yıldan fazla bir süredir Yemen halkının yaşamını yok eden Al-i Suud yöneticilerinin işledikleri suç ve cinayetlerin bir parçasıdır.

Suriye’yi viran eden, Vahhabi IŞİD’i, el-Kaide’yi, Nusra Cephesini ve diğer terörist müttefiklerini Irak, Suriye, Lübnan ve diğer bölge ülkelerine gönderen, mezhebi fitne ateşini alevlendiren Al-i Suud’dur. Al-i Suud şimdi de Libya, Sudan ve Cezayir’i tahrip etmekle meşguldür. Bu rejim bölgenin istikrarına engel olan bir rejimdir. Eğer bölge halkları seçimlerini özgür bıraksalardı, şimdi bölgedeki bu korkunç ve feci duruma şahit olmayacaktık. Al-i Suud mezhebi fitne ateşini alevlendiren ve en asgari insani değerlerden yoksun olan bir rejimdir. Onlar İslami öğretilere karşı çıkıyor ve yaptığı zulmü yalanla İslam’a yamıyorlar.’

Hizbullah Genel Sekreteri konuşmasının başka bir bölümünde Lübnan’ın iç işlerine değinerek şunları söyledi: ‘Bütçe ile ilgili genel fikirlerimizi değerlendirmeye ve hükümet ve parlamentodaki duruşumuzu belirtmeye odaklanacağız.

Hizbullah, ülkenin bütçesini adil kılmak ve maliyetleri ve bütçe açıklarını azaltmak, yolsuzlukla mücadele etmek ve halkın maliyetini azaltmak için çaba gösterecektir.’



Yeni yorum ekle