Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifinin ABD’nin Ankara Büyükelçiliği Önünde Yapmak istediği Basın Açıklamasına Emninet Tarafından izin Verilmedi

Pa, 27/01/2019 - 10:40

Aktivist Bahir Aydın tarafından sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak şu paylaşım yapıldı:

Welayet News KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi adına bugün saat 14:30'da ABD'nin Ankara Büyükelçiliği önünde Venezüella 'da yapılmak istenen hain darbe girişimini kınamak amacıyla yapacağımız basın açıklamasına emniyet güçleri tarafından 2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüş hakkına muhalefet gerekçe gösterilerek izin verilmemiştir. Açıklama yapmamıza izin verilmeyen basın metnini kamuoyunun dikkatine arz ediyoruz.

VENEZÜELLA BASIN AÇIKLAMASI ANKARA

Bismillahirrrahmanirrahim.

Kıymetli basın mensupları!

Amerika denilince aklımıza gelen ilk şey Amerika'nın büyük şeytan olduğu düşüncesidir.

Amerika'nın büyük şeytan olduğu düşüncesini bize kazandıran Yüce İnsana, şanlı devrimciye selam olsun.

Büyük şeytan denilince de kandan, terörden, işgalden, sömürüden, diktatörlükten, kibirden, öldürmekten, fitne ve fesadı yaymaktan, kaosu ihraç etmekten ve kardeşi kardeşe düşürmekten beslenen bir rejim aklımıza geliyor. Büyük Şeytan denilince aklımıza Siyonist işgalci rejimi korumanın derdinde olan sioemperyal Amerikan rejimi geliyor.

Bu kan emici, terörist ve sioemperyal rejimi;

Filistin'de, Afganistan'da, Irak'ta, Suriye'de, Lübnan'da, Nijerya'da, Libya’da, Vietnam’da, Yemen'de ve diğer ülkelerde yaptığı katliamlardan ve yeryüzüne saçtığı, ektiği fitne ve fesattan tanıyoruz.

Bizler Venezüella cumhurbaşkanı Maduro’nun ve Venezüella halkının yanında olduğumuzu tüm dünyaya göstermek ve darbecileri kınamak için şu anda dünyanın en şerli terör devletinin büyükelçiliğinin önünde toplanmış bulunuyoruz. Bu terör devletinin işlediği cinayetler ve katliamlar esasında tüm dünyanın malumudur.

Bu cani terör devleti, Yemen’de dört yıldan beri masum insanları vahşice öldüren mel’un Suud krallığının öncülüğündeki şer koalisyonuna cephane ve yakıt veriyor ve aynı zamanda eğitim ve istihbarat desteği sağlıyor.

Büyük Şeytan ABD, Suriye’nin bir enkaza dönüşmesinin en büyük müsebbibidir. Hali hazırda gayri meşru çocuğu Siyonist İsrail’e verdiği destek sayesinde korsan İsrail rejimi neredeyse her hafta Suriye’ye pervasızca saldırılar düzenlemektedir.

Türkiye’de de 15 Temmuz hain darbe girişimi dahil her kanlı askeri darbenin arkasında daha doğrusu önünde Büyük Şeytan ABD vardır. Amerika, tüm terör örgütlerini bize karşı kışkırtmakta ve desteklemektedir. Ülkemizde var olan NATO üsleri Büyük Şeytan ABD’nin ve Siyonist İsrail’in şer planlarına hizmet etmektedir. Bu yüzden başta İncirlik ve Kürecik olmak üzere ülkemizdeki tüm NATO üsleri bir an önce kapatılmalıdır. Bizler, şehit dedelerimizin kanlarıyla sulanmış bu aziz toprakları yani Anadolu’yu, NATO üslerinden ve ABD askerlerinden temizlemek için mücadeleye yılmadan devam edeceğiz İnşaAllah.

Ayrıca kendisine biat etmeyen ülkeleri ekonomik ambargo ve askeri saldırıyla dize getirmeyi bir politika haline getiren Büyük Şeytan Amerika, İran İslam Cumhuriyeti’ni yıkmak için Polonya’da 13 Şubat’ta birçok Batılı ülkenin, Korsan İsrail’in ve Arap Krallıklarının desteğiyle bir konferans düzenleyeceğini ilan etmiştir.

İslam İnkılabına karşı 40 yıldır ‘Kırk Katır Mı Kırk Satır Mı?’ politikası uygulayan Büyük Şeytan ABD ve müttefiklerinin tüm şeytani planlarına karşı sadece yüce Allah’a dayanan İran milletinin 11 Şubat’ta inkılabın 40. Zafer yıldönümünü kutlayacak olması ABD, İngiltere, Fransa ve Almanya gibi Batılı sömürgeci devletlerle Siyonist Rejimi ve Arap krallıklarını deliye döndürmektedir.

Biz, bu vesileyle İslam İnkılabının 40. Zafer yıldönümü münasebetiyle dünyanın tüm hürriyetperver ve ezilmiş halklarına tebriklerimizi arz ediyoruz.

Bizler, Büyük Şeytan ABD’nin iktisadi, siyasi ve kültürel hedefinde olan ve darbe girişimleriyle mücadele eden Güney Amerika'nın anti Siyonist ve antiemperyalist kahraman lideri Nicolas Maduro’nun Amerika'nın arka bahçesi olmayı kabul etmediğine ve onurlu Venezuela halkının Washington'dan yönetilmeyi red ettiğine şahit olmaktayız.

Bu onurlu tavrın sonucunda Maduro’nun, Washington'un açık açık desteklediğini ilan ettiği bir kalkışmayla karşı karşıya kaldığını görmekteyiz.

Büyük Şeytan için demokrasi, meşruiyet ve insan haklarının hiç bir önem taşımadığı gerçeğini, Venezuela ulusal meclis başkanı Juan Guaido gibi kendi piyonunu geçici devlet başkanı olarak atadığını ilan etme cüretinde bulunmasıyla görüyoruz.

Başka bir ülkeye devlet başkanı dayatmak ve uluslararası arenada da bu gayri meşru işin destek bulmasını istemek,

ABD’nin demokrasi ve insan hakları anlayışını en net şekilde ortaya koymaktadır.

Amerika’nın demokrasi ve insan haklarını değil, kendisine itaat edecek bir piyonu aradığı aşikardır.

Amerika'nın aleni bir şekilde Guaido'nun destekçilerini sokağa çağırması, orduyu göreve yani darbe yapmaya davet etmesi yüzyılın diktatörlüğü, teröristliği ve ahmaklığının resmidir.

Meşru bir şekilde seçilmiş bir devlet başkanını tanımamak o ülkeyi o ülkenin halklarını tanımamaktan başka bir anlam ifade eder mi? Gerçi Büyük Şeytan ABD bunu yıllardır yapmıyor mu?

Afganistan'da, Suriye'de, Libya'da, Irak'ta, Vietnam’da yapmadı mı bu alçaklığı.

Ve bu gün küresel şeytani güçlerin Maduro ve halkına yönelik operasyonları aslında ABD ve İsrail karşıtı tüm liderlere, halklara ve ülkelere karşı yapılmış bir operasyon değil mi?

Halkının oylarıyla işbaşına gelen bir lidere Amerika'nın piyonu olarak yaşamak yakışır mı? Tabi ki yakışmaz! İşte! Maduro bu şahsiyetli yolu seçti ve ABD’ye boyun eğmedi.

Amerika'nın işi gücü dünyanın her ülkesinde kendisine kölelik yapacak satılmış liderleri bulup işbaşına getirmektir.

Şimdi biz soruyoruz: Batı Asya’nın her karış toprağına bombalar yağdıran bu katil Amerika, bu hakkı kendinde nasıl görüyor ve dünyada bu katile cevap verebilecek ikinci bir inkılapçı halk yok mu?

Kendi projelerine karşı olan tüm devletleri hizaya çekmeyi adet edinmiş bu emperyalist terörist rejime karşı küresel bir direnişin zamanı gelmedi mi?

Başka bir ülkenin seçilmiş meşru devlet başkanını tanımadığını söyleyip kendi piyonlarını o ülkenin geçici devlet başkanı olarak açıklama cesaretinde bulunmak ahmaklığın ve terörizmin daniskasıdır.

Biz Venezuela devlet başkanı Nicolas Maduro’yu İsrail’e ait olan gıda ürünlerinin satışını Venezüella'da yasaklamasından tanırız.

Siyonist işgalci rejimin büyükelçisini ülkeden sınır dışı edişinden tanırız.

Amerika ve İsrail’e boyun eğmeyişinden tanırız

Suriye'de anti Siyonist cepheye muhabbetinden tanırız.

Amerika ve İsrail’e sözde değil özde karşı duruşundan tanırız.

Cani ve katil Siyonist rejime karşı Filistin direnişine verdiği destekten tanırız

Amerika ve İsrail’in anti sioemperyal ülkelere yönelik yaptırımlarını uygulamamasından tanırız.

‘Kahrolsun insanlık düşmanı sioemperyal düşünce’ deyişinden tanırız

‘Gelin insanlığı kurtaralım gelin Amerikan emperyalizmini bitirelim’ diyen Hugo Çavez’in yadigarı oluşundan tanırız.

Venezuela’nın yeraltı ve yerüstü kaynaklarını barbar Amerika’ya yedirmek istemeyişinden tanırız.

Amerika'nın hegemonyasına karşı oluşundan tanırız.

ABD yöneticileri dünyadaki en büyük teröristlerdir söylemini korkmadan haykırmasından tanırız

İşte biz katil Amerika nezdinde diktatör ilan edilen böyle bir kahramanı destekliyoruz ey dünya.

Bu arada cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Maduro'lu bir Venezüella'ya olan destek mesajını tebrik ediyor ve bu tür adımların devamını diliyoruz.

Biz anti sioemperyalistler, Amerika’nın hışmına uğramış ve uğramak üzere olan ülke ve liderlerin coğrafyalarına, renklerine, ırklarına, dillerine, dinlerine ve mezheplerine bakmaksızın onlarla beraber olacağımızı ilan etmekten onur duyarız.

Batı Asya’da anti Siyonist ve antiemperyalist tüm Müslüman liderlerle gurur duyduğumuz gibi Venezüella da Nicolas Maduro ile gurur duyuyoruz.

Maduro'lu bir Venezüela'yı destekliyor Amerika ile olan savaşında kendilerinin muzaffer olmasını

Amerika'nın kaybetmesini diliyor dişleri dökülmüş sarı pitbulun yenilmesini canı gönülden arzu ediyoruz.

Yaşasın Maduro'lu Venezüella

Yaşasın Küresel Direniş Cephesi

Kahrolsun dişleri dökülmüş sarı pitbullu Amerika.

KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ



Yeni yorum ekle