Jerusalem Post: Erdoğan ve Netanyahu arasındaki söz savaşının asıl sebebi yaklaşmakta olan seçimler

Pt, 14/01/2019 - 08:43

Siyonist Jerusalem Post'un yer verdiği haberde, Türkiye ile Siyonist İsrail arasında devam eden söz savaşının asıl sebebinin yaklaşmakta olan seçimler olduğu yazıldı.

Welayet News - Siyonist Jerusalem Post gazetesinde "Söz Savaşları" başlığıyla hazırlanan bir haberde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki sözlü gerilim analiz edildi.

Haberde analistlerin düşüncelerine yer verilirken, Türkiye ile Siyonist İsrail arasında devam eden söz savaşının asıl sebebinin yaklaşmakta olan seçimler olduğu belirtildi.

Analistler, Media Line'a verdikleri demeçte, Siyonist İsrail ile Türkiye arasındaki gerilimin "her iki ülkenin de sandık başına gideceği göz önüne alındığında" daha da sertleşebileceğini söylediler.

Jerusalem Pos'ta yer alan Kristina Jovanovski imzalı haberde, "Erdoğan’ın partisi AKP'nin Mart ayındaki belediye seçimlerinde MHP’nin desteğine muhtaç olduğu" ifadeleri yer alırken, Nisan ayında yapılacak ulusal oylamada yeniden seçilmek isteyen Netanyahu'nun ise seçmenlerin oyunu alabilmek için söz savaşını alevlendireceği belirtildi.

 

parstoday



Yeni yorum ekle