Yeni Savaşta Tel Aviv'i Şaşırtacağız

Sa, 01/01/2019 - 08:27

Filistin İslami Cihad Hareketi genel sekreteri Ziyad en-Nehhale, ''Filistinliler hiçbir zaman kendi ilkelerinden vazgeçmeyecek ve Kudüs'ü işgal eden rejim karşısında Filistin'i bu işgal rejiminden tamamen kurtarana kadar direnişe devam edeceğiz.'' açıklamalarında bulundu.

Welayet News - En-Nehhale, Siyonist rejimin son askeri saldırısının direnişin kuvvetli cevabından dolayı kısa sürdüğünü ve bu rejimin hemen geri çekildiğini hatırlattı ve eğer bu savaş devam etseydi direniş cephesi bütün siyonist yerleşim yerlerini hedef alacaktı dedi. 

Filistin İslami Cihad Hareketi genel sekreteri, Filistin halkının Siyonist rejimi bölgeden tamamen temizleyene ve haklarını geri alana kadar mücadeleye devam edeceğini, direniş gruplarının da, Siyonist rejimle karşı karşıya gelme gücünü kanıtladıklarını ve Filistin halkının direnişi kendilerinden gördüklerini ve onu desteklediklerini ifade etti.

En-Nehhale, pek çok Arap ülkesinin Oslo anlaşması konusundaki uzlaşmacı yaklaşımını eleştirdi, ayrıca Oslo anlaşmasının feci bir başarısızlığı ispatladığını, bu Oslo anlaşmasından sadece işgalcilerle emniyet koordinasyonunun geriye kaldığını belirtti ve biz Batı Şeria'da ve yerleşim yerlerinde Siyonist rejimin gerçek işgaliyle karşı karşıyayız dedi.

Filistin İslami Cihad Hareketi genel sekreteri, direnişin şu anda en iyi durumda olduğunu, İslam Cumhuriyeti ve Lübnan Hizbullahı'nın direnişi desteklediğini söyledi.

En-Nehhale, “Biz yerden ve gökten düşmanla mücadele ediyoruz ve Siyonistler her yerde bizi beklemeli. İsrail'i yeneceğimizden ve bu rejimin yok olacağından eminiz, direnmeye devam edeceğiz ve geri çekilmeyeceğiz. Bölgedeki Direniş güçleri birbiriyle irtibatta ve bu işbirliği sınırlı değil.'' diye aktardı.

Filistin İslami Cihad Hareketi genel sekreteri Ziyad en-Nehhale, "Bir sonraki çatışmaya tüm direniş eksenleri katılacak, direniş kuvvetlerinin ve direniş ekseninin düşmanla karşılaşmak için plan ve programları var, Gazze Şeridi direniş grupları arasında stratejik bir koordinasyon var ve ortak operasyon odasını korudu ve onu güçlendiriyoruz.'' cümleleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 



Yeni yorum ekle