Amerika, İsrail ve Suudi Arabistan Filistin’e karşı birleştiler

Pa, 25/11/2018 - 12:36

Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Tahran’da düzenlenen Uluslararası İslami Vahdet Konferansında yaptığı konuşmada, müstekbir Amerika’nın dünyadaki zulüm ve cinayetin öncüsü olduğunu ifade ederek, Hizbullah’ın Kudüs ve Filistin’i eksene alarak Siyonist rejime karşı galip geldiğini belirtti.

Welayet News - Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Amerikan emperyalizminin dünyaki zulüm, zorbalık ve cinayetin ele başı olduğunu belirterek, “İsrail’in Filistin’i işkal ederek bölgenin gelişmesini engelleyip gerilemesini hedeflediğini,  Siyonist rejimin bir fitne ve şerr odağı olduğunu” anımsattı.

“Amerika, İsrail ve Suudi Arabistan’ın Filistin’e karşı birleştiklerini” vurgulayan Şeyh Naim Kasım, “Eğer kendimizi ve gelecek nesillerimizi kurtarmak istiyorsak Kudüs ekseni etrafında birleşmeliyiz” diye ekledi.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, Kudüs’ün Doğu ve Batı Kudüs diye bölünemeyeceğini, milletin topraklarının parçalanamayacağını anımsatarak, “Siyonist İsrail rejiminin karşıkarşıya gelerek yapılan savaşlarda yenildiğini ve çeşitli ülkelerdeki birçok paralı askerlerini, tekfiri piyonlarını yetirdiğini” vurguladı.

Şeyh Naim Kasım, şöyle dedi: “Vahdet sahada direnişin devam etmesine bağlıdır, vahdetle ancak galip gelebilir ve İslam ümmetinin düşmanlarına karşı güçlü bir denklemin temellerini atarak tahkim edebiliriz”.

Şeyh Naim Kasım, Hizbullah’ın ibrenin yönünü Filistin ve Kudüs’e doğru sabitleyerek İsrail ve tekfirci amelelerine karşı yapılan savaşlarda galip geldiğini vurguladı. 

Tags: 


Yeni yorum ekle