Arabistan'dan İsrail'e Filistinlilere Soykırım Çağrısı

Sa, 14/08/2018 - 08:42

Uluslararası Af Örgütü’nün Suudi Arabistanlı Üyesi Ahmed Bin Saad Al-Karani, İsrail hükümetinin danışmanı akademisyen ve gazeteci Edy Cohen'in twitterdan yaptığı paylaşıma cevap verdi.

Welayet News - Suudi Arabistanlı Ahmed Bin Saad El Karni'nin twitterdan yaptığı paylaşım Suudi Arabistan'ın gerçek yüzünü ortaya koydu.

Siyonist İsrailli akademisyen ve gazeteci Edy Cohen twitter hesabından İsrail tarafından Gazze'nin bombalandığını gösteren bir video paylaşarak, 'Gazze İsrail bombardımanı altında' notunu düştü.

Edy Cohen'in twitter paylaşımına Uluslararası Af Örgütü’nün Suudi Arabistanlı Üyesi Ahmed Bin Saad Al-Karani'den karşılık geldi.

Edy Cohen'e verdiği cevapta Al Karni, İsrail'e Filistinlilere soykırım uygulaması çağrısında bulundu.

El Karni paylaşımında, "Gazze'yi bombalayın ama taşlara ve ağaçlara zarar vermeyin, çünkü onlar mübarektir" ifadelerine yer verdi.

Uluslararası Af Örgütü’nün Suudi Arabistanlı Üyesi Ahmed Bin Saad Al-Karani paylaşımının devamında, İsrail'e soykırım yapma çağrısı yaparak şu ifadelere yer verdi: "Gazze halkını öldürün ve yerin altına gömün. Ta ki çocuklarının iniltilerini ve kadınlarının feryatlarını duymayalım."

 



Yeni yorum ekle