Seyyid Hasan Nasrallah: Dünyada Özgür İnsanların Fırtınası Yayılıyor

Per, 04/04/2024 - 08:18

Lübnan Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri, dünyanın özgür halklarının mazlum Filistin milletiyle dayanışma dalgasına değinerek, dünyadaki özgür halk fırtınasının yayıldığını vurguladı.

Welayet News  - Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah’ın Dünya Kudüs Günü arifesinde yaptığı konuşma, "Özgürlük Fırtınası" sloganıyla düzenlenen " Kudüs Minberi " töreninde, direniş liderlerinin konuşmalarıyla başladı ve Tahran, Şam, San’a, Beyrut ve Bağdat'ta eş zamanlı olarak birçok uydu kanalında yayınlandı.

Seyyid Hasan Nasrallah konuşmasında şu ifadelerde bulundu: ‘Filistin'de, bölgede ve dünyada yaşananlar bir özgürlük fırtınasıdır ve bunun her geçen gün daha yaygın ve güçlü hale gelmesini umuyoruz.

Düşman (Siyonist rejim), Güvenlik Konseyi kararlarına, dünya ülkelerinin taleplerine, kamuoyuna ve uluslararası hukuka kulak asmıyor.

Biz, istikrarın, ayakta durmanın ve faaliyeti sürdürmenin önemini vurguladık ve zaferin kesin olduğuna, bu konunun Gazze'yi ve tüm destek ve katılımcı cepheleri ilgilendirdiğine eminiz.

Bazıları düşmana hizmet etmek için sadece kurbanların sayısına odaklanıyor ve direnişin başarılarının miktarını görmezden geliyor.

Temmuz savaşı (33 gün), Büyük İsrail projesiyle birlikte yeni Orta Doğu projesini de toprağa gömdü.

Aksa Tufanı operasyonu, İsrail rejimini uçurumun kenarına, nihai çöküşün eşiğine getirdi ve bunun işaretleri de zamanla ortaya çıkacaktır.

Bu savaştan galip ve kararlı bir şekilde çıkmalı, düşmanı ve onun arkasında olan herkesi yenilgiye uğratmalı ve bu doğrultuda hareket etmeliyiz.’



Yeni yorum ekle