Davutoğlu'ndan İsrail Terörizmine Sessiz Kalan Hükümete Tepki

Cu, 01/03/2024 - 06:59

Gelecek Parti Başkanı Ahmet Davutoğlu, işgalci katil İsrail rejiminin Gazze'deki soykırım ve katliamlarıyla ilgili hükümete İslam dünyasına sert sözler kullandı.

Welayet NewsSosyal medya hesabından İslam dünyasının ve insanlığın yaşanan katliamlara olan sessizliğine keskin ifadelerle tepki gösteren Davutoğlu, "Ateşkes yalan! Küresel güçler işbirlikçi! İslam dünyası korkak! Bölgesel güçler katillerle ticarete devam! Filistinli kardeşlerimiz yalnız ama onurlu! Şahit ol ya Rab!" dedi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İşgalci İsrail, yardım bekleyen Gazzeli kardeşlerimizin üzerine bomba yağdırdı. Saldırılarda yüzlerce kardeşimiz şehid oldu ve yüzlercesi de yaralandı. Ateşkes yalan! Küresel güçler işbirlikçi! İslam dünyası korkak! Bölgesel güçler katillerle ticarete devam! Filistinli kardeşlerimiz yalnız ama onurlu! Şahit ol ya Rab!"

Şehit olan Gazzeli sayısı 30 bini geçti

Bugün Siyonist İsrailli teröristlerin Gazze'nin güneyinde, yardım kamyonlarına ateş açması sonucu 104 kişi şehit olurken 760 kişi ise yaralandı. Bu vahşete karşı İslam dünyasından ve Türkiye'den ciddi bir karşılık gelmemesi büyük tepkiye yol açıyor. Siyonist işgal rejimi tarafından 146 gündür devam eden saldırılarda Gazze'de şehit olan Müslümanların sayısı 30 bini aştı.



Yeni yorum ekle