Hizbullah: Hermes 450 İHA'sının Düşürülmesi İsrail'in Sahte Heybetinden Geriye Kalanları da Yok

Cu, 01/03/2024 - 06:43

Hizbullah'ın üst düzey yetkililerinden biri, Hizbullah'ın Hermes 450 İHA'sını vurarak Siyonist ordusunun sahte heybetinden geriye kalan her şeyi yok ettiğini belirterek, "Direnişin kararı ortaktır ve Gazze'ye yönelik saldırılar durana kadar işgalcilerle yüzleşmeyi bırakmayacağız." dedi.

Welayet News  - Hizbullah Merkez Konseyi üyesi Şeyh Nabil Gavuk, Kudüs Yolu şehitlerinden birinin cenaze töreninde yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Düşmanın hiçbir saldırı ve terörü, direnişin Gazze'ye destek ve yardım etme pozisyonunu asla değiştirmeyecektir."

Şeyh Nabil Gavuk, "Siyonist düşman, ne Güney Lübnan'daki ne de başka bir yerdeki yenilgisini telafi edemez. Çünkü Lübnan'dan Suriye'ye, Irak'tan Yemen'e kadar uzanan direnişin kararı ve iradesi tek parçadır. Biz de işgalcilerle Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve hiçbir şey kararımızı değiştirmeyecek." açıklamasında bulundu.

Bu Hizbullah yetkilisi Siyonist yetkililerin söylemlerine yanıt olarak şöyle dedi: "Netanyahu'dan Gallant ve Ben Guer'e kadar düşman liderlerinin tehditleri, yenilgilerinin derinliğini gösteriyor ve Hizbullah'la herhangi bir büyük çaplı çatışmadan ne kadar korktuklarını ve titrediklerini gösteriyor. Direniş her türlü olasılığa hazırdı ve kahraman yiğitleri ve silahlarıyla Siyonist düşmana tarihi bir felaket yaşatmaya hazır."

Şeyh Nabil Gavuk, "Siyonistlere, eğer büyük bir çatışma istiyorsanız bekleyin, diyoruz. Aksa Tufanı operasyonundan sonra düşmanın sahte büyüklüğünden geriye kalanlar Lübnan'daki İslami direniş tarafından yok edildi. Hizbullah, Siyonist askeri sanayinin gururu olan Hermes 450 İHA'sını düşürdüğünde, bu İHA'nın parçaları direniş savaşçılarının ayakları altına düştüğünde bu gerçekleşti." diye belirtti.



Yeni yorum ekle