Devrim Muhafızları IŞİD ve MOSSAD’a Karşı Düzenlediği Saldırılar Hakkında Bildiri Yayınladı

Sa, 16/01/2024 - 06:31

Devrim Muhafızları ayrı ayrı yaptığı duyurularda, Irak'ın Erbil kentindeki Mossad casus karargâhlarının ve Suriye'deki IŞİD karargâhlarının balistik füzelerle imha edildiğini duyurdu.

Welayet News  - İran, düzenlediği saldırılara ilişkin 3 bildiri yayınladı.

Devrim Muhafızları Ordusu'nun 1 numaralı bildiri metni şöyle:

Bismillah

Cenab-ı Hakk'a tevekkül ederek ve Hz. Veli Asr’a (a.s.) güvenerek İslami İran'ın düşmanlarının son zamanlarda işlediği terör suçlarına karşılık olarak, gece yarısı bölgedeki bazı casus karargâhları ve İran karşıtı grupların toplantıları, IRGC balistik füzeleriyle hedef alındığı İslami İran’ın şerefli ve kahraman halkına duyurulur.

Birinci bildirinin ardından Devrim Muhafızları'nın 2 numaralı bildirisi yayımlandı.

Bismillah

"Allah, zulme uğradıkları konusunda savaşanlara yardım eder ve şüphesiz Allah, onlara yardım etmeye kadirdir."

Aziz ve şerefli İslam milleti İran

Terörist grupların son dönemde işlediği suçlara tepki olarak,  Devrim Muhafızları Ordusu'nun (IRGC), Kirman ve Rask'ta bir grup değerli yurttaşımızın haksız yere şehit edilmesinde; son dönemdeki terör operasyonlarıyla ilgili komutanların ve ana unsurların toplanma yerleri; Özellikle Suriye'nin işgal altındaki topraklarında IŞİD tespit edilmiş ve çok sayıda balistik füze atılarak buralar imha edilmiştir.

Devrim Muhafızları Ordusu, İran milletine kötülük yapan terörist grupları nerede olurlarsa olsunlar bulacağının ve onları bu utanç verici eylemlerinden dolayı cezalandıracağının büyük İran milletine güvencesini vermektedir.

İmha edilen diğer hedefler duyurulacaktır.

"Peki zafer, Aziz ve Hakim olan Allah'tan başka nedir?"

3. Bildiride ise şöyle denildi;

Bismillah

"İntikam alan suçlulardan değiliz"

Aziz ve asil İslam İran milleti - büyük İslam milleti

Siyonist rejimin son dönemde Devrim Muhafızları ve Direniş Cephesi komutanlarını şehit etme kötülüğüne karşılık, Siyonist rejimin Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki ana casusluk karargahlarından biri Devrim Muhafızları tarafından balistik füzelerle hedef alındı ve yok etti.

Bu karargah, bölgede ve özellikle aziz ülkemizde casusluk operasyonlarının geliştirilmesinin ve terör eylemlerinin planlanmasının merkezi olmuştur.

Aziz milletimize, Devrim Muhafızları Ordusu'nun taarruz operasyonlarının şehit kanlarının son damlasına kadar devam edeceğinin teminatını veriyoruz.

"Peki zafer, Aziz ve Hakim olan Allah'tan başka nedir?"



Yeni yorum ekle