Hizbullah: Düşman, Direniş Denklemleri Karşısında Diz Çöktü

Sa, 28/11/2023 - 19:04

Hizbullah Hareketi Merkez Konseyi'nin üyesi, Siyonist düşmanın Gazze ve Lübnan'daki direniş emirleri ve denklemleri karşısında diz çöktüğünü vurguladı.

Welayet News  - Lübnan Hizbullah hareketinin merkez konsey üyesi Şeyh Nebil Kavuk, Siyonist düşmanın Gazze ve Lübnan'daki direniş emirlerine ve denklemlerine boyun eğdiğini vurgulayarak şöyle dedi: "Lübnan, Gazze, Yemen ve Irak direnişinin iş birliğiyle artık düşmana güvenli bir yer kalmadı."

Şeyh Kavuk, "Sahadaki başarılarla bölgenin geleceğini çizeceğiz ve İsrail'in hedeflerini boşa çıkaracağız." dedi.

Hizbullah yeterlisi yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Direniş denklemiyle savaşı Siyonist rejimin içine çektik. Biz güneyde (Lübnan) düşmanla savaşıyoruz ve Lübnan, Gazze ve Ensarullah işgal altındaki topraklara eşi görülmemiş bir şekilde saldırıyor."

Şeyh Nebil Kavuk, "Lübnan, Gazze, Yemen ve Irak'taki direnişin iş birliğiyle İsraillilere güvenli bir yer kalmadı ve bu emsalsiz bir durumdu. Siyonist rejimin tamamı ateşle kuşatılmıştı ve direnişin bu başarısı, bölgenin bugününü ve geleceğini desteklemek için direniş stratejisine bağlı kalmanın gerekliliğine yapılan bir vurgudur." diye belirtti.



Yeni yorum ekle