Irak Nuceba Hareketi Lideri’nden Nasrallah’ın Konuşması Hakkında Açıklama

Cu, 03/11/2023 - 23:08

Irak Nuceba İslami Direniş Hareketinin İran'daki temsilciliğinin enformasyon merkezi, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın konuşmasının ardından Irak Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem El-Kaabi’nin mesajını yayınladı.

Welayet News  - Irak Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem El-Kaabi’nin mesajı şu şekilde;

Sayın Seyyid Hasan Nasrallah'ın kırık kalplerimizi sakinleştiren düşünceli açıklamalarına teşekkür ediyoruz.

Aynı şekilde akıllı bir kararla meşru ve cesur bir operasyon başlatan Irak direnişinin tüm cesur mücahitlerini ve liderlerini de takdir ediyoruz.

 Filistin ve Lübnan'daki kardeşlerimize, kendilerine eşlik etmek üzere operasyonun kalbinde savaşan Irak'taki kardeşlerinin de Allah'ın izniyle tam hazırlıklı olduklarını, mücadeleyi sürdürebilecek güçte olduklarını ve tüm harekâtı geniş bir şekilde ele aldıklarını temin ederiz.

Irak direnişi, Irak ve Suriye'de IŞİD gibi grupları yenilgiye uğratmayı başaran özel kara kuvvetleriyle sizinle omuz omuza Siyonistleri yenip Mescid-i Aksa'da zafer namazı kılmaya hazırız.  Bunu gerçekleştirmek için değerlendirmenizi ve kararınızı bekliyoruz.

 Amerikalı işgalcilerle başlayan mücadelenin, Irak'ın kapsamlı özgürleştirilmesi dışında sona ermemesi gerektiğini de vurguluyoruz. Çünkü aldatıcı ve hain düşmana karşı sürdürülen kampanya, taraflardan birinin hayatta kalma ve var olma savaşına dönüşmüştür.

 Ama Allah'ın yardımıyla, geri adım atmayan, zillete boyun eğmeyen, akıllı, becerikli, cesur liderlerin varlığı sayesinde onlardan hiçbir iz kalmayacaktır.

2011 yılının başarılarından çok uzaklaşmadık.  İşgalcileri yenilginin ve başarısızlığın yükünü zilletle taşımaya zorlayan şey direnişin istikrarıydı.

Bugün direniş daha güçlü, Amerikalılar ise giderek zayıflıyor ve bu savaş şüphesiz kahraman savaşçılar için güzel bir gezi olacak.



Yeni yorum ekle