Hizbullah: Direniş, İşgalcilere Kara Savaşında Büyük Bir Ders Vermeye Hazır

Sa, 31/10/2023 - 02:51

Hizbullah yürütme konseyi başkanı, Aksa Tufanı'nın 33 gün savaşından sonra Siyonist orduya vurulan ikinci büyük darbe olduğunu vurgulayarak, "Bu ordunun ezilmesine fazla zaman kalmadı. Filistin direnişi işgalcilere kara savaşında büyük bir ders vermeye hazır." dedi.

Welayet News  - Hizbullah'ın yürütme konseyi başkanı Seyyid Haşim Safiyuddin, Hizbullah şehitlerini anma töreninde yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Direniş, düşmanla savaş alanında mücadele etmeye tam anlamıyla hazırdır. Sahada tanık olduklarımız ise Filistin'de ve tüm bölgemizde direnişin büyük zaferinin müjdesidir."

Direniş, Kara Çatışmasında Düşmana Büyük Bir Ders Veriyor

Seyyid Haşim Safiyuddin, "Gazze'deki Filistin direnişi oldukça güçlü ve kuvvetlidir ve karadaki çatışmada düşmana büyük bir ders vermeye hazırdır. Bugün Gazze'deki erkeklere, kadınlara, çocuklara ve direnişçilere baktığımızda uyumlu, istikrarlı ve ne istediğini bilen güçlü insanlardan oluşan bir grup görüyoruz ve amaçları uğruna sonuna kadar fedakarlık yapmaya hazırdırlar. Ama Siyonist düşmana baktığımızda, gelişmiş askeri teçhizata, savaşçılara, füzelere ve bombalara sahip olmalarına rağmen ne yaptığını ne istediğini bilmeyen, kafası karışık bir grup siyasi ve askeri lider görüyoruz." açıklamasında bulundu.

Hizbullah yürütme konseyi başkanı, "Siyonist düşman ordusunun hiçbir teçhizatı, tank ve füzeleri, yanıltıcı medya kampanyaları, yalan ve aldatmacaları onun Gazze'deki yenilgisini engelleyemez." dedi.

Hizbullah yetkilisi, yaptığı açıklamanın devamında şöyle dedi: 'Tarih, İsrail'in (askeri) gücünün ve üstünlüğünün, özellikle Siyonist toplumun bölünmesine neden olması nedeniyle işgalci rejimin başbakanı Bünyamin Netanyahu'nun elinde olduğunu bir zamanda kaydedecektir. İsrail toplumu Netanyahu'nun elinde parçalandı ve şimdi sıra bu rejimin ordusunda. Siyonist rejimin ordusu yok edildiğinde bu rejimin kendisi de yok edilmiş demektir."

Hizbullah'ın yürütme konseyi başkanı Seyyid Haşim Safiyuddin, "Gazze kuşatması ve sivillere yönelik vahşi saldırılar, Netanyahu ve yıpranmış Siyonist ordusunun içi boş sloganları, Cenab-ı Hakk'ın yardımıyla bir anda Siyonistleri yenmek için çok büyük ve çok değerli bir fırsata dönüşebilir. İsrail ordusunun Gazze sınırlarına sıkışıp kalması demek, 5 tugayının yani Siyonist ordusunun yarısının yok edilmesi demektir ve bu durumda geriye hiçbir şey kalmayacaktır." dedi.



Yeni yorum ekle