Şeyh Naim Kasım: Hizbullah, Gazze'yi Savunma Savaşının Merkezindedir

Per, 26/10/2023 - 06:34

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, Aksa Tufanı operasyonunda Siyonistlerin unutulmaz bir yenilgiye uğradığına dikkat çekerek, Hizbullah'ın Gazze'yi savunma mücadelesinin kalbinde yer aldığını vurguladı.

Welayet News  - Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Hizbullah, Gazze'yi savunmak ve işgalci rejime ve onların Filistin, Lübnan ve bölgeye yönelik saldırılarına karşı koymak için verilen direniş mücadelesinin merkezinde yer alıyor. Gerekli olduğu durumda ise parmağı tetiğin üzerindedir."

Şeyh Naim Kasım: "İşgalci rejimin Gazze'yi işgal etmesi bir savaş değildir. Daha ziyade sivillerin, çocukların, kadınların öldürülmesi, evlerin yıkılmasıdır. Bu cinayetlerden sadece Siyonist rejim değil, Amerika ve Avrupa da sorumludur." diye belirtti.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, yaptığı açıklamanın devamında şöyle dedi: "Aksa Tufanı operasyonu işgalci rejime unutulmaz bir yenilgi yaşattı. Amerika ve Avrupa'nın Siyonist rejimin saldırganlığına ve vahşetine verdiği destek de insanlık için silinmez bir yenilgidir."



Yeni yorum ekle