Nasrallah Çarşamba Gününü Siyonistlere Karşı Öfke Günü İlan Etti

Çar, 18/10/2023 - 06:22

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, çocuk katili Siyonist İsrail rejiminin Gazze’deki hastanelere düzenlediği bombalı saldırının ardından bir açıklama yaptı.

Welayet News  - Nasrallah açıklamasında şu ifadelerde bulundu: ‘

İnsanlık, Siyonist cinayet ve suç çetelerinin Gazze'deki Mamedani Hastanesi'nde işlediği ve yüzlerce masum şehidin hayatına mal olan korkunç ve vahşi suçun yasını tutuyor.

Bu katliam, bu cani, gaspçı yapının Deyr Yasin, Hula, Sabra ve Şatila'da kuruluşundan bu yana yaşanan katliamlarının devamı niteliğindedir.

Dökülen kanlar, Amerika Birleşik Devletleri'nin desteklediği bu suçlu varlığın gerçek yüzünü gösteriyor.

Bu katliamdan ve Siyonist düşmanın işlediği tüm suçlardan doğrudan ve tam sorumluluğu ABD taşımaktadır.

Tepki ve kınamalar artık yeterli değil. Arap ve İslam dünyasının halklarının sokaklara çıkarak öfkelerini göstermeleri ve nerede olurlarsa olsun hükümetlere ve ülkelere baskı yapmaları gerekiyor.

Uluslararası ve bölgesel kuruluşların Filistin halkının soykırımına ve zorla göç etmesine karşı acil önlemler alması ve katliam, terör ve cinayetler altında zorla yerinden edilmelerini durdurması gerekmektedir.

Yarın benzeri görülmemiş bir öfke günü olsun, Biden'ın bu suçlu varlığı koruma ve desteklemek amacıyla ziyaretine karşı bir tepki gösterilsin.

Mesaj açık olsun; bu, zalimden mazlumun hakkını almak için direniş, zafer ve intikam yolunun bir adımıdır.’

Öte yandan İran’da İmam Rıza’nın türbesinin üzerine de intikam ve savaş anlamına gelen siyah bayrak çekildi.



Yeni yorum ekle