İsrail Tüm Cinayetleri Uluslararası Toplumun Gözetiminde Gerçekleştirdi

Cu, 13/10/2023 - 23:19

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, direniş hareketinin Beyrut'un güney banliyösünde Filistin halkıyla dayanışma için düzenlediği mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

Welayet News  - Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı; Aksa Tufanı operasyonu, Siyonistlerin uzun süredir yeryüzünde yaptığı fesadın, suçun, cinayetin ve işgalin doğal sonucu ve tepkisidir ifadelerini kullandı.

Şeyh Naim Kasım, İsrail tüm katliamları uluslararası toplumun denetimi altında gerçekleştirdi ve Aksa Tufanı bu saldırılara kesin bir "hayır" dedi.

Kasım, şunları söyledi: Aksa Tufanı başarılı bir operasyon ve tarihi bir dönüm noktasıdır, gelecekte de kalıcı olacaktır ve zafer tüm özgür insanların olacaktır.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı şuna dikkat çekti: Filistinli savaşçılar insanca davranıyor, cesaret ve kararlılıkla fedakarlık yapıyor, ancak Siyonist rejimin imajı suç ve korkaklıktır.

Şöyle dedi: Aksa Tufanı, İsrail'in zayıf olduğunu gösterdi çünkü hepsi savaşmadı, bazıları öldürüldü, bazıları teslim oldu.

Şeyh Naim Kasım şunu ekledi: Amerika'nın bu gaspçı rejime vereceği destek onun ömrünü uzatacak fakat zaman geçtikçe bu rejimin yıkımın eşiğinde olduğunu kanıtlayacaktır.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı: Hizbullah direniş ve kurtuluş savaşıyla ilgileniyor ve tüm uluslar İsrail'e karşı çıkmayı düşünmeli ve buna katılmalı.

Aksa Tufanı operasyonunun destekçisiyiz ve Filistinli kahramanlara şunu söylüyoruz: Siz dünyadaki tüm özgür insanlara örneksiniz.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Son olarak şunları söyledi: "Direniş gün geçtikçe parlıyor, bizi yenilgi değil, zafer bekliyor." 



Yeni yorum ekle