Yahudiler Londra'da Siyonist bayrağını ateşe verdi

Pt, 17/04/2023 - 11:37

İngiltere'de, savaş karşıtları ve oruçlu Müslümanlardan oluşan farklı kesimlerinden binlerce insan, Dünya Kudüs Günü yürüyüşünde İsrail bayrağını ateşe vererek bu cani rejimin tamamen yok edilmesi çağrısında bulundu.

Welayet News  - İRNA haber Ajansının bildirdiğine göre; İngiltere'nin dört bir yanından Filistin sevdalıları, önceki yıllarda olduğu gibi Pazar günü, Siyonist rejimin barbarca cinayetlerine karşı öfkelerini göstermek ve Filistin ülküleriyle ahdi yenilemek için Londra'da bir araya geldiler.

Protesto eylemine katılanlar, Filistin bayrağını dalgalandırarak, Siyonist rejimin cinayetlerini kınayan, Filistin'i ve Kudüs'ün özgürlüğünü destekleyen İngilizce, Arapça ve Farsça yazılı pankartlar ve dövizler taşıdılar.

Bazı katılımcılar ayrıca İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu’nun Kudüs Gücü'nün şehit komutanı Hac Kasım Süleymani'nin posterlerini ve İran bayrağını taşıdı.

Bu arada İsrail karşıtı "Naturi Carta" hareketinden Ortodoks Yahudi hahamların yürüyüşün ön sıralarındaki yoğun bir şekilde katılımları, dikkat çekti. Yahudi hahamlar İsrail bayrağını iki kez yaktı ve protesto işareti olarak ayaklar altında çiğnedi.



Yeni yorum ekle