General Süleymani dürüst ve sadık bir insandı

Sa, 03/01/2023 - 19:02

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'nün eski komutanı General Kasım Süleymani'nin şehadetinin 3. yıldönümü münasebeti ile konuşma yaptı.

Welayet News  - Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü'nün eski komutanı General Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi eski Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis'in şehadetinin 3. yıldönümü münasebeti ile konuşma yaptı.

Hasan Nasrullah, Siyonist Rejim medyasının sağlık durumu hakkındaki iddialarını yalanladı ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi.

General Süleymani'yi "dürüst ve sadık bir insan" olarak yorumlayan Hasan Nasrullah, "Kasım Süleymani sadece Velayet-i Fakih'in basit bir askeriydi. Mezar taşında da Velayet Askeri olarak yazılmıştır. O Kudüs Gücü Komutanı olarak bölgemize girdiğinde birçok özelliği vardı, bunların arasında dürüstlük ve samimiyet vardı." dedi.

Seyyid Hasan Nasrullah sözlerine şöyle devam etti:

"Ne yazık ki, bazıları milli grupların ve direniş hareketlerinin İran'a bağlı olduğunu sanıyor, aslında bu doğru değil. Direniş grupları vatanlarına sahip çıkıyor ve kendi değerlerine inanıyorlar ve Hacı Kasım sadece onlara yardım eli uzattı. O feraseti, samimiyeti ve aktif varlığıyla Direniş Ekseni ülkelerini birbirine bağlamayı başardı."



Yeni yorum ekle