'Hizbullah'ın Kara Kuvvetleri Siyonist Rejim Ordusunu Yok Edebilir'

Pa, 21/08/2022 - 10:59

İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Koordinatör Yardımcısı, Siyonistlerin Filistin'den çıkarılması için hazırlık yapılması gerektiğini vurgulayarak, Lübnan Hizbullah’ının kara kuvvetlerinin Siyonist rejim ordusunu yok edebilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Welayet News  - İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızları Koordinatör Yardımcısı Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi, Lübnan’ın el-Ahd haber sitesine verdiği röportajda, Lübnan İslami Direnişinin kuruluşunun 40. yıl dönümünü kutladı.

Tuğgeneral Nakdi, Lübnan'ı, bu ülkenin direnişini ve özellikle Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ı tebrik ederek, direnişin her zaman düşmanı ve düşmanı destekleyenleri yenilgiye uğrattığını vurguladı.

Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi şunları söyledi: ‘Bugün, Kudüs ve Mescid-i Aksa'yı özgürleştirmek ve işgalci Siyonistleri Filistin'den çıkarmak için Allah'ın yardımı ve direniş erlerinin himmetiyle birlikte Kudüs’e doğru hareket etmeye hazır olmamız gereken bir aşamadayız.

Bugün Hizbullah ve İslami direniş, büyüklüğün ve gücün zirvesindedir ve bugün direnişin gücü geçtiğimiz on yıllarla kıyaslanamaz. Bugün Hizbullah, Siyonist rejim ordusunu yok edebilecek bölgedeki en güçlü kara kuvvetine sahiptir.’

Bu bağlamda Siyonist rejim ordusu yedek güçleri komutanlarından İshak Brik geçtiğimiz günlerde Siyonist rejim ordusunun direniş gruplarına karşı zayıflığına dikkat çekerek şunları söyledi: ‘Önceki savaşların tüm aşamalarında psikolojik savaşta başarısız olduk ve savaşın ruhunu, amacını ve inisiyatif gücünü kaybettik ve beton duvarların ve sütunların arkasına saklanan zayıf bir ordu haline geldik. Bizim şu anda tek dayanağımız hava kuvvetleridir ve bunun nedeni de kara kuvveti kullanmanın sonuçlarından korkmamızdır.’



Yeni yorum ekle