Hizbullah Siyonist Rejime Eylül Sonuna Kadar Zaman Tanıdı

Pt, 15/08/2022 - 07:42

Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah'ın Yürütmeden Sorumlu Yardımcısı, işgal altındaki Filistin ile sınırların çizilmesi meselesinin Eylül ayı sonuna kadar tamamlanmaması halinde Siyonist rejimin petrol ve doğalgaz çıkarmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

Welayet News  - Seyyid Hasan Nasrullah'ın Yürütmeden Sorumlu Yardımcısı Muhammed Yagi şunları söyledi: ‘Hizbullah, Siyonist rejimin içinde herhangi bir noktayı hedef alma kabiliyetine sahip hassas füzelerle donatılmıştır ve eğer bir savaş yaşanırsa, daha savaşın ilk saatlerinde, karada, havada ve her düzeyde her şeyin kapanıp duracağını düşünüyorum.

Siyonist düşman bizim yeteneklerimizi çok iyi biliyor, biz ne dediysek onu yaptık ve asla geri adım atmadık.

Biz kazanırsak bütün millet kazanmıştır ve direniş kazandığı her zaferi bu milletin aziz şehitlerine borçludur.

Muhammed Yagi, Baalbek'te yaptığı konuşmada, petrol ve gaz kaynaklarının korunmasının geri dönüşü olmayan bir karar olduğunu açıklayarak şu ifadelerde bulundu: ‘Sınırlar çizilmezse, Siyonist düşmanın petrol ve doğalgaz çıkarmasına izin vermeyiz. Bunu yapmak için Eylül ayı sonuna kadar süreleri var. İsrail, Hizbullah Genel Sekreteri'nin açıklamasında çok ciddi olduğumuzu biliyor. Eğer bir savaş yaşanırsa, onu da memnuniyetle karşılarız, çünkü bu belirleyici bir savaş olacaktır.

Böyle bir durumda petrol ve gaz çıkarma hedefimize ulaşacağız ve geçmiş mali yolsuzluk dönemine dönmemek için ülke içinde petrol ve gazı çıkaracak ve satacak bir komite oluşturacağız.’



Yeni yorum ekle