30.000 Ukraynalı Yahudi İşgal Altındaki Filistin'e Yerleştirildi

Cu, 08/07/2022 - 14:52

Her türlü bahane ile Yahudileri işgal edilen Filistin topraklarına taşımaya çalışan Siyonist yetkililer şimdiye kadar en az 30 bin Ukraynalı Yahudi’yi buraya taşıyorlar.

Welayet News  - İbranice yayın yapan Serogim sitesi Siyonist rejim yetkililerinden naklen Ukrayna ve Rusya arasındaki savaştan bu yana işgal altındaki Filistin topraklarına giren mülteci sayısının 30.000’ aştığını, yine binlerce Ukraynalı Yahudi'nin işgal altındaki topraklara nakledilmesinin beklendiğini duyurdu.

Siyonist rejim Göç Bakanı Penita Tamano Şata yeni sığınmacıların çoğunun yasal konumda oldukları ve göçmenlik belgelere sahip olduklarına işaretle,  “Onları İsrail'e yerleştirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Siyonist yetkili yeni sığınmacıların çoğunun iskan sorununun çözüldüğünü fakat 421’inin otellerde olduğunu yaklaşık 3300’ünün Hayfa ve diğerlerinin de Tel Aviv veya Netaniya’da olduklarını söyledi.

Bu arada Filistin meseleler uzmanı ve yazar Mustafa el-Sefav yaptığı açıklamada, Ukrayna Yahudilerine yardım ve onları işgal altındaki Filistin'e nakletme iddiasıyla başlayan Siyonist rejimin medya kampanyası amacının, tüm dünya Yahudilerine bir mesaj vermek olduğunu belirterek, zira Siyonizm düşüncesinin dünyadaki tüm Yahudilerin Filistin’de toparlanması olduğunu belirtti.



Yeni yorum ekle