Direniş Cephesinin Zamanı; Gelecekteki Bir Savaşta Düşman Yok Olacak!

Pt, 04/07/2022 - 06:54

Gelecekteki bir savaş, düşmanları tamamen yenmek için direniş adına bir fırsatı olacaktır.

Welayet News  - Hizbullah Siyasi Konseyi Başkanı Seyyid İbrahim Emin el-Seyyid, Hizbullah’ın kuruluşunun 40. yıldönümü münasebetiyle yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Gelecekteki bir savaş, düşmanları tamamen yenmek için direniş adına bir fırsatı olacaktır. Şimdi artık Amerika'nın, müstekbir ülkelerin, hainlerin ve düşmanla ittifak kuranların zamanı değil, direniş ve direniş savaşçılarının zamanıdır.

Müstekbir ve zalimlerin direniş hakkında söyledikleri tesadüfi değil, sağlam bir plandır.

Bu, Siyonist rejimin sonunun başlangıcıdır. Direniş, İslam'ın ve İslam İnkılabının içinden, İmam Humeyni'nin (r.a) gözünden ve meydan okumaların kalbinden hareketine başladı. 1982'den beri Siyonist rejimin sayısız meydan okumasıyla karşı karşıyayız ve son kırk yılda, Siyonist rejimin komplo ve planlarına karşı hiç durmadan direniş gösterdik ve ayakta durduk.

Biz, geleceğimiz konusunda eminiz ve bayrağımızı pak ve takvalı insanlara teslim edeceğiz. Biz, tarihi olan bir milletiz ve bu geçmiş geleceğimizi şekillendirecektir.

Direniş düşmanlarının sahip oldukları uluslararası, maddi, siyasi ve medya desteğine rağmen, bu rejim kendisine karşı varoluşsal bir tehdidi itiraf etmektedir.’

Daha önce de önce Hizbullah hareketinin medya ilişkiler sorumlusu şunları söylemişti: ‘Hizbullah'ın kuruluş yıldönümü kutlamaları 20 Haziran'da başladı ve bu kutlamalar, 20 Ağustos 2022'ye kadar kültürel, sanatsal ve sosyal olmak üzere çeşitli alanlarda gerçekleştirilecektir ve bu programlarda Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah da bir konuşma yapacaktır.’



Yeni yorum ekle