'Güney Lübnan Direniş Cephesinin kontrolünde'

Pt, 09/05/2022 - 17:35

İran Kara Kuvvetleri Komutanı “Güney Lübnan işgalci İsrail’in elindeydi, ama bugün Direniş Cephesinin kuşatmasında” dedi.

Welayet News  - İran Kara Kuvvetleri Komutanı General Kiyumars Haydari bugün ordu komutanları arasında yaptığı bir konuşmada, Velayet-i Fakih’ın yerinin ordu personeli arasında belirlenmesi ve esasen Velayet-i Fakih’in Kuran-ı Kerim, Yüce Allah ve Ehl-i Beyt İmamları nezdinde nasıl bir konuma sahip olduğunun anlatılması gerektiğinin altını çizdi.

General Haydari daha sonra, İslam Cumhuriyetinin Silahlı Kuvetleri sayesinde sahip olduğu iktidarına değinerek “İktidarımızı gösteren birinci işaret şu: Bugün BM üyesi ve Veto hakkına sahip 5 ülke müzakere masasında karşımıza oturuyor ve iktidarımızı düşürme niyetiyle pazarlık yapmaya çalışıyor. İkincisi de, bugün görsel ve işitsel 143 medya gece gündüz İslam Cumhuriyeti nizamımızı karalamaya ve üstünlüklerimizi saklamaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

İran Kara Kuvvetleri Komutanı General Haydari konuşmasının başka bir bölümünde, bölge meselelerine değinerek “Güney Lübnan işgalci İsrail’in elindeydi. Bugünse Hizbullah ve Direniş Cephesinin kuşatması altında” diye vurguladı. 



Yeni yorum ekle