Direniş düşmanlarına ve Amerikan ajanlarına şans verilmemeli

Ct, 07/05/2022 - 15:56

Lübnan Hizbullah Hareketi yürütme konseyi başkan yardımcısı direniş düşmanlarına Lübnan seçimlerinde ilerleme şansı verilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Welayet News  - Lübnan parlamento seçimlerinin ilk turu geçen Cuma günü yurtdışında yaşayan Lübnanlıların oy vermesiyle başladı.

Hizbullah'ın yürütme konseyi başkan yardımcısı Şeyh Ali Damuş, ülkesindeki parlamento seçimlerine atıfta bulunarak yaptığı konuşmada, Hizbullah'ın mali krizlerden kurtulmaya yönelik ulusal bir plan temelinde parlamento seçimlerine katıldığını belirtti.

Damuş açıklamasının şöyle sürdürdü: Biz seçimler döneminde büyük bir sorun ve siyasi savaşla karşı karşıya kalacağız ve eğer Direniş ve Direniş destekçilerinin planlarına destek vermezsek, düşmanların kendi planlarını ülkeye dayatmasına ve ülkeyi fitne ateşine sürüklemesine fırsat oluşturmuş olacağız.

Hizbullah Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı konuşmasının sonunda, direniş düşmanlarına ilerleme fırsatı vermemek için seçimlere katılımın yüksek olması ve bu konuda gevşek olunmaması gerektiğini vurguladı.



Yeni yorum ekle