Naim Kasım: ABD, Lübnan'ın Teslim Olmayacağını Bilmelidir

Pt, 14/03/2022 - 10:02

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, ABD'nin Lübnan'ı teslim olmaya zorlamaktan vazgeçmesi gerektiğini, çünkü dirençli Lübnan'ın her zaman başı dik olacağını vurguladı.

Welayet News  - Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Anketler, Hizbullah'ın halk tabanında diğer birçok siyasi grubun çok ilerisinde olduğunu gösteriyor. Halkın oyu ile meclise giriyoruz. Lübnan'ı İsrail'den kurtaran direnişin silahının gücü, "Ordu, millet ve direniş" denklemi çerçevesinde tehlike olduğu sürece var olacaktır. Hizbullah'ın silahları hiçbir zaman sorun olmadı, hatta bu silahlar hala Lübnan'ın kurtuluşu için çözümdür. Ancak ABD sorundur, çünkü Lübnan'ı sömürmek istiyor.'

Şeyh Naim Kasım, bu seçimlerdeki "Amerikan Grubu" hakkında da şunları söyledi: 'Bunlar ABD Büyükelçiliğine bağlı sivil toplum kuruluşları ve kendilerini ABD planına satan siyasi şahsiyetler ve gruplardır. Bunlar, ABD'nin sloganlarını ve taleplerini tekrarlıyorlar. ABD grubu, zayıf bir Lübnan ve direnişsiz bir Lübnan istiyor ve İsrail'in siyasi tercihlerini Lübnan kurumlarında uygulamak ve her şeye müdahale etmek istiyorlar.

Bu Lübnanlı grup, ABD ve İsrail planlarına bağlıdır ve Suriye'ye baskı yapmak için Suriyeli mültecileri Lübnan'da tutmaktadır. Bu grup, Amerika'nın çıkarlarını koruyan yozlaşmış sınıfın Lübnan'da kalmasını istiyor. Biz onlara, bu milletin direniş, onur ve zafer olduğunu söylüyor, özgür ve bağımsız bir Lübnan istiyoruz.

Pes etmeyeceğiz ve İsrail'in hayal kırıklığına uğraması için hazırlanmaya devam edeceğiz. ABD ve paralı askerleri, Lübnan'ın teslim olmasından ümidini kesmelidir. İstikrarlı bir Lübnan, vatandaşlarıyla her zaman başı dik kalacaktır. Her zaman sahadayız. Sözümüzü tutuyoruz ve hepimiz sandığa gitmeliyiz.'



Yeni yorum ekle