Devrim Muhafızları: Filistin milleti ve intifadayı destekleyeceğiz

Çar, 12/05/2021 - 21:11

İslam Devrim Muhafızları yaptığı açıklamada, her zamankinden daha güçlü şekilde Filistin milleti ve intifadayı destekleyeceğini belirtti.

Welayet News  - İslam Devrim Muhafızları yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Mescid-i Aksa'ya baskını ve Kudüs-i Şerif ve işgal topraklarında onlarca Filistinliyi şehit etmesini şiddetle kınayarak, Ramazan intifadası ve direnişin yeni boyutlarının kapsayıcı olamasının gasıp İsrail ve çirkef destekçilerinin şeytani içyüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

Devrim Muhafızları açıklamasında, Filistin İslami direniş mücahitlerinin övgüye layık tepkisinin Siyonistleri  işgal döneminden beri en korkunç ve en zor kriz ve sorunlardan biriyle karşı karşıya bırakıp, Filistinli cesur gençlerin kutsal öfke ateşi ve intifadanın intikam füzeleri Siyonistler'in üzerine yağdığını kaydetti.

Devrim Muhafızları açıklamasında ayrıca Siyonistlerin en büyük destekçisi olarak ABD'nin terör rejimi ve Beyaz Saray'ın cani yöneticilerini işgal rejiminin bu küstahlıkları ve cinayetlerinin faili ve garantörlüğü için uyardı.



Yeni yorum ekle