Hizbullah: Kudüs'e Her Geçen Gün Daha Da Yaklaşıyoruz

Per, 06/05/2021 - 14:58

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu: ‘Direnişin devam eden mücadelesinin gölgesinde Kudüs'e her geçen gün daha da yaklaşıyoruz.’

Welayet News  - Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şey Naim Kasım, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle el-Alam Kanalına verdiği röportajda şunları söyledi: ‘Ramazan ayının son Cuma gününe İmam Humeyni'nin (ra) Dünya Kudüs Günü adını vermesinin ardından İslam ümmetinin durumu tamamen değişti.

İmam Humyeni (ra) Kudüs Günü adını verdikten sonra İsrail Büyükelçiliğini Filistin Büyükelçiliğine dönüştürdü ve Devrim Muhafızları’nın Kudüs Gücü'nü kurdu ve özgürlük arayışında olanlara karşı desteğini ve eylemini güçlendirdi.

İşgalci rejimle ilişkilerin normalleşmesi mevcut sorunlardan biridir ve İsrail'in kendisi için az da olsa da güvenlik sağlama çabasının bir parçasıdır ve bu şekilde direnişi ve Filistin'i kuşatmak için bazı Arap ülkelerini istihdam etmektedir.

Hizbullah 2006'dan beri İsrail'e karşı gerçek bir caydırıcı denge kurmayı başardı. İran hiç şüphesiz Direniş Ekseni'ni desteklemeye devam ediyor. Direniş ekseninde kaynaklarımızı bir araya getiriyor ve komplolara karşı İslam Cumhuriyeti ile işbirliği yapıyoruz. Direniş devam ederken her geçen gün Kudüs'e yaklaşıyoruz.’



Yeni yorum ekle