Şehit Süleymani, Direnişin Tüm Kollarının Kalesiydi

Çar, 23/12/2020 - 10:29

‘Süleymani, Saraya el Kudüs ve İzzeddin Kassam Tugayları gibi Filistin ulusal ve İslami direnişinin tüm kollarının yanı sıra Lübnan'daki Hizbullah ve diğer bölgesel direniş gruplarının güçlü bir destekçisiydi. 

Welayet News  - Filistin İslami Cihad hareketinin liderlerinden Halid el-Bataş, Filistin el-Yevm haber ajansına verdiği röportajda, Şehit Hacı Kasım Süleymani’nin Filistin direnişindeki rolüyle ilgili bir soruya cevaben şunları söyledi: ‘Süleymani, Saraya el Kudüs ve İzzeddin Kassam Tugayları gibi Filistin ulusal ve İslami direnişinin tüm kollarının yanı sıra Lübnan'daki Hizbullah ve diğer bölgesel direniş gruplarının güçlü bir destekçisiydi. 

Şehit Süleymani'nin bir direniş mühendisi olduğunu ve onun Siyonist-Amerikan düşmanıyla mücadeledeki ve Filistin direnişini desteklemedeki önemli rolünü gördükten sonra Amerikalılar tarafından önemi anlaşılan bir kişi olduğunu biliyoruz. 

Şehit General Süleymani'nin yokluğu halkın moralini etkilese de direnişin genel planını etkilemiyor; Çünkü onun ve diğer direniş liderlerinin yolu devam edecektir. Evet direniş liderlerini kaybetmemize rağmen onların yollarını devam ettireceğiz.’ 



Yeni yorum ekle