Hizbullah: Siyonist Düşmana Karşı Ulusal Çıkarlarımız Korunmalı

Cu, 04/09/2020 - 16:41

Lübnan Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı konuşmasında, ulusal bağımsızlığın korunmasına ve Lübnan halkının çıkarlarına yönelik reformların uygulanmasına vurgu yaptı.

Welayet News - Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Şam Başpiskoposu Başkanı ve Suriye Ortodoks Kilisesi Piskopos Yardımcısı Al-Mutran Luka Al-Khoury ile yaptığı görüşmede, barışçıl İslami-Hıristiyan birlikteliğinin ve Siyonist düşmanın işgal ve saldırıları karşısında Lübnan'ın bağımsızlığını koruyan ve destekleyen siyasi bir duruşla bu birlikteliğin desteklenmesinin önemini vurguladı.

Şeyh Naim Kasım sözlerine şöyle devam etti: 'Vatandaşların eşit haklarına ve taleplerine saygı duyulur ve yolsuzluk yapanlar cezalandırılırsa ve yetkililer Lübnan halkının çıkarlarını kendi bencilliklerine tercih ederse, reformları gerçekleştirme ve ülkeyi kurtarma konusunda ilerleme kaydedeceğiz.

Şimdi teorilerde bulunmak yerine harekete geçme zamanıdır ve dürüst ve samimi insan, milletin çıkarları için küçük kârlara başvurmaz.'



Yeni yorum ekle