Mossad Arap Ülkelerini Ziyarete Hazırlanıyor

Pt, 15/06/2020 - 10:02

İsrail basını, Mossad Başkanının Batı Şeria'yı işgal planı konusunda bazı Arap ülkelerinin onayını almak için bu ülkelere gideceğini bildirdi.

Welayet News - İsrail basını, bu rejimin Mossad Başkanı Yossi Kohen’in Arap ülkelerinin liderleri ve cumhurbaşkanlarıyla temasa geçmeye hazırlandığını bildirdi.

Siyonist rejim Radyo ve Televizyon Kurumu Pazar günü yaptığı açıklamada, Kohen’in Batı Şeria’yı işgal planını ve bu bölgenin Siyonist rejime ilhakını tebliğ etmek için bu tür temaslarda bulunmayı planladığını söyledi.

Siyonist rejim ordusunun medya işleri muhabiri Raoui Şaron konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Mossad Başkanı önümüzdeki haftalarda Ürdün ve Mısır dahil olmak üzere Arap ülkelerinin liderleri ve başkanlarıyla görüşmeler yapacak.

Bu görüşmelerde, bu ülkelerin Batı Şeria'nın işgali konusundaki duruş ve tutumlarının dinlenmesi ve onların bu planla mücadele konusundaki programları hakkında bilgi edinilmesi amaçlanıyor.

Haber kaynaklarının ifadesine göre, Yossi Kohen liderlerle görüşmek için söz konusu ülkelere ziyarette bulunacak.

İsrailli yetkililer son aylarda Batı Şeria'nın yüzde 30'unu işgal etmek istiyorlar. Siyonist Rejimin bu planı, Filistinlilerin, Arap ve İslam ülkelerinin itirazlarıyla karşı karşı kaldı.



Yeni yorum ekle