Direniş Siyonist Rejimin Kabusu Oldu

Pt, 13/04/2020 - 09:35

Siyonist rejimin 1996’da Güney Lübnan'a yönelik saldırısının yıldönümünde, Hizbullah Merkezi Konseyi üyesi, ABD'nin yaptırımlarının ve Siyonist rejimin tehditlerinin direnişin başarısını engellemediğini söyledi.

Welayet News - Siyonist rejim 10 Nisan 1996'da Güney Lübnan'ı işgal etti. Kadınlar ve çocuklar saldırılardan korunmak için BM karargahının bulunduğu Gana köyüne kaçtılar, ancak Tel Aviv, bu karargâhı topçu saldırılarla hedef aldı ve kadınları ve çocukları öldürdü.

El-Ahd sitesi bu olayın yıl dönümü münasebetiyle, Hizbullah Merkezi Konseyi Üyesi Şeyh Nebil Kavul’la bir röportaj gerçekleştirdi.

Şeyh Nebil Kavuk bu röportajda şu ifadelerde bulundu: ‘ABD'nin yaptırımlarına ve İsrail’in tehditlerine rağmen direniş, askeri kapasitesini ve siyasi varlığını güçlendirebildi ve bugün çeşitli alanlarda gücünün zirvesindedir.

Siyonist zihniyet, direnişin onların projelerinin önünde bir engel olduğuna, her zaman meydanlarda ve cephelerde bulunduğuna ve bölgedeki hesaplamaların ve imajın değişimiyle mücadele gücü olduğuna inandı.

Direniş tüm alanlara ve hesaplamalara hazırdır ve Siyonist proje karşısında en büyük kabustur.’

Şeyh Nebil Kavuk, Hizbullah’ın bazı şehit komutanlarının ismini anarak şu ifadelerde bulundu: ‘Hala savaş alanının ortasındayız, zorluklar değişti ve sorumluluklar arttı, ancak ilke ve asıl olan şey aynı şekilde bakidir ve bugünün direnişi, Siyonist rejimin varlığına karşı bir tehdit haline gelmiştir ve bunu rejimin kendisi de itiraf etmiştir.’

Şeyh Kavuk konuşmasının sonunda şunları söyledi: ‘Bugünün direnişi artık düşmanın zorluklarına ayak uydurma konumunda değil, düşmana zorluk çıkaran bir durumdadır.’



Yeni yorum ekle