Amerika'da Sokaklardan Cesetler Toplanıyor!

Pt, 06/04/2020 - 09:32

Dünya genelinde korona virüse yakalananların sayısı 1 milyon 200 bini geçti. Yeryüzündeki vakaların dörtte birinden fazlasının görüldüğü ABD'de ise, pozitif sonuç veren testlerin sayısı 311 bini buldu.

Welayet News - Virüsün ABD'de en hızlı yayıldığı kent olan New York'ta ise, Brooklyn'deki bir hastaneden gelen fotoğraflar yalnızca ülkeyi değil dünyayı çalkaladı.

ABD Başkanı Donald Trump, olağan hale gelen günlük basın toplantısında bugüne kadar en karanlık tabloyu çizip "Önümüzdeki iki hafta maalesef çok zor geçecek ve maalesef çok fazla can kaybı olacak" dedi.

Washington yönetiminin eyaletlere yardım odaklanacağını belirten Trump, New York kentinde 1000 asker konuşlandırdıklarını açıkladı. ABD lideri, askeri personel arasında doktorların ve hemşirelerin de olduğu bilgisini verdi.

ABD'de yalnızca üç günde vaka sayısı yaklaşık 100 bin arttı, can kayıpları ise 8 bin 500'ü geçmiş durumda. Son 24 saatte 1300'ü aşkın insan hayatını kaybetti.

New York Brooklyn'deki Wyckoff Hastanesi'nde corona virüsten ölenlerin cesetleri koridorlarda bekletiliyor.

Hastanenin arka tarafında bekleyen geçici morga götürülen cesetlerin, turuncu torbalarda raflara üst üste konulduğu görülüyor.



Yeni yorum ekle