Bazı gruplar protesto meydanlarında büyük miktarda para harcıyor

Cu, 25/10/2019 - 20:25

Lübnan Hizbullah’ı Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, bugün (Cuma) Lübnan gelişmeleri ve bu ülkede ikinci gününe giren son protestolarla ilgili bir konuşma yaptı. 
Welayet News - Seyyid Hasan Nasrullah, konuşmasının başında şöyle dedi: “Bundan önce söyledim, eğer Hizbullah (taraftarları) sokaklara inerlerse hedeflerin gerçekleşmesinden sonra ancak evlerine döneceklerdir. Daha önce de göstericilerden siyasi parti ve gruplara sörf yapmaya izin vermemelerini umuyordum”. 
Halk hareketinin olumlu kazanımları korunmalıdır 
“Bu halk hareketinin olumlu kazanımları oldu ve herkes bunları koruma çapası içinde olmalıdır” diyen Nasrullah, “Vergisiz bütçe, keza ekonomik planın açıklanması gösterinin olumlu kazanımları arasında bulunduğunu ve çok önemli maddeler içerdiğini” anımsattı.
Ekonomik planlar salt verilmiş bir söz değil, hayata geçmesi gerekir 
Seyyid Hasan Nasrullah, bazı kişilerin ekonomik planı önemsizmiş gibi gösterme girişimini kuşku uyandırıcı bularak, “Ekonomik plan konusunda açıklanan kararların ertelenmesine izin vermeyeceğiz. Hiçbir hükümet bir oturumda bu reformaları onaylayamaz. Ekonomik projeler sadece verilmiş bir söz değildir ve gerçekleşmesi gerekir” şeklinde konuştu. 
Devamı geliyor... 

 



Yeni yorum ekle