Afrin'e atılan bombaların üzerine AKP, MHP ve CHP'li siyasetçilerinin isimleri yazılıyor

Per, 01/02/2018 - 18:19

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Afrin hareketında kullanılan ve üzerinde adını yazılı olduğu bir fotoğraf paylaştı. Usta, fotoğrafa "Bir attığınız bin olsun. Allah güç kuvvet versin yiğit kardeşlerim" notunu ve Mehmet Emin Yurdakul'un 'Vur' şiirini ekledi.

Welayet News - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, sosyal medya hesabına Twitter hesabından üzerinde adının yazılı olduğu bir bomba fotoğrafı paylaştı.

Fotoğrafı hesabına sabitleyen Usta, “Bir attığınız bin olsun. Allah güç kuvvet versin yiğit kardeşlerim. Ey Türk vur, vatanın bakirlerine, Günahkar gömleği biçenleri vur, Kemikten taslarla şarap yerine Şehitler kanını içenleri vur!” mesajını paylaştı.

Zeytin Dalı Harekatında görev alan Aydınlı bir asker de, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adını bir bombanın üzerine yazdı. Çerçioğlu, sınır ötesinde savaşan ordumuzun yanında olduğunu belirterek, “Sınırlarımız dışında topraklarımızın bütünlüğü için savaşan Mehmetçiğimizin muvaffak olacağından hiç kuşkum yok. Şanlı ordumuz tarih boyunca topraklarımıza kastetmeye çalışanlara gerekli dersi her zaman vermiştir. Yine verecektir. Dualarımız kahraman Mehmetçiğimizle” diye konuştu.

Sosyal medyada Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Isparta Belediye Başkan Yusuf Ziya Günaydın ile Darıca Belediye Başkanlığı'nın isimlerinin yazıldığı bomba fotoğrafları paylaşıldı.



Yeni yorum ekle